| deutza_4733 a întrebat:

Buna am o intrebare nu am fost pe stop de 3 luni, am facut un test de sarcina si a iesit negativ, oare ce se intampla recunosc ca sunt foarte stresata deoarece dau bacul si am niste probleme in familie! Ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| andreea_6675 a răspuns:

Poate ai doar o dereglare hormonala, probabil din cauza stresului...se intampla des. daca ti'ai facut testul nu cred ca trebuie sa-ti faci grijihappy ai putea totusi sa mergi la un control ginecologic daca menstruatia ta continua sa nu isi faca simtita prezentahappy. bafta.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stresul poate fi responsabil de dereglari menstruale, dar mici de 4-5 zile, maxim 10. O intarziere atat de mare este foarte grava, un semnal de alarma care semnifica cel mai adesea o boala severa. Nu inteleg de ce ai stat atat de mult fara sa mergi la medic (mai ales ca nu esti o fetita sa nu stii cateva reguli minime de igiena si sanatate). Du-te urgent la ginecolog, fiecare zi care trece agraveaza problema. Si, in timp, te vei trezi ca ai sechele definitive.

| Crisu a răspuns:

Bine ar fi sa te duci la un control. Pana la 18-19 ani ar trebui sa se reguleze, deci singura solutie ar fi medicul.

| foxi a răspuns:

Medicul e solutia!

| XK a răspuns:

Nenea -stopu`- a uitat adresa ta, daca ii dai un sms sau il suni o-sa vina laughing