Sa astepti, ce? Ce asteptari ai tu de la aceasta relatie? Este normal, in special la varsta voastra, ca baiatul sa te sarute la inceput, pe obraz.
Daca aveti deja o relatie, el te pupa pe obraz si tu susti ca este rusinos incearca sa faci tu primul pas si sarutal eu asa as face in locul tau, poate lui ii este teama sau poate nu a mai sarutat pe nimeni pana acum, incearca sa iei tu initiativa parerea mea
Am uitat sa spun eu am 17 ani si el 20 ...si ambii am mai avut relatii inainte de asta.
Atunci ar fi mai bine sa aveti o discutie si sa il intrebi de ce se poarta asa, raspunsurl il poti afla doar de la el
Nu inteleg ce sa astepti? Baiatul te iubeste si tu il iubesti.Simplu.Puteti avea o relatie.Ce este asa greu? Sper ca nu te superi ca iti spun dar asa e nu trebuie sa astepti nimic.
Eu iti propun sa nu te grabesti sa incepi o relatie, mai ai putina rabdare pentru a fi sigura ca e cea ce cauti.In caz ca esti sigura incearca sa ii bati mici apropouri si apoi asteapta ca el sa te cucereasca, daca te vrea va face asta. Daca nu atunci eu consider ca vrea doar alt ceva de la tine! Bafta
Mutubal întreabă: