Daca ti-e teama de lichidul preejaculator, de ce nu folositi prezervativ? Te fereste si de cel " ejaculator" ca sa zicem asa. Daca ai avut menstruatie si ai avut si test negativ, nu stiu de ce iti mai faci atatea griji. Acea sangerare ( matematic la caveva zile pre menstruatia urmatoare) nu stiu daca trebuie sa fie neaparat ceva care sa te alarmeze, cel mai bine intrebi un medic.
Cred ca menstuatia isi face aparitia, fiindca sarcina nu vine cu sangerare ci cu lipsa ei.
Am auzit ca poti avea sangerari si daca esti insarcinata, sunt mai reduse cantitativ decat o menstruatie obisnuita si uneori sunt confundate cu menstruatia. De aceea am zis sa cer o parere aici.
Cred ca-s doar mituri, ca eu nu am auzit asa ceva.
Poate la cele predispuse la avort spontan, sau cu sangerari de col uterin, din cauza ranilor pe colul uterin, dar nu cred ca o femeia sanatoasa are sangerare cand este insarcinata.
Am avut 2 sarcini sanatoase si 2 copii sanatosi, fara pic de sangerare.
Am citit niste cazuri pe internet si am intrat putin in panica, de aceea am cerut pareri aici. Multumesc pentru raspuns!
Da, o sa ramai insarcinata. Faza e ca nu am inteles de ce nu vrei sa folosesti prezervativ daca nu vrei sa ramai insarcinata