Normal ca e mai frumos sa fi primul baiat pentru o fata care te iubeste, si o iubesti si tu pe ea...
Daca baiatul e micut (cam pana in 20 de ani) si n-are nici el mare experienta, probabil ca va prefera virginile. Un barbat experimentat in schimb, va cauta femei cu experienta.
Personal imi plac fetele care stiu ce este acea iubire. Nu m-a pasionat niciodata virginitatea lor, dar ca oricarui baiat imi place sa stiu ca sunt primul
Nu sunt baiat dar consider ca daca doua persoane se iubesc nu conteaza chestia asta aproapa deloc.Parerea mea.
Deci nu conteaza daca a fost cu 10 inainte ta? nu ca m-ar mira, dar eram curios
Nu,chiar nu conteaza ce s-a intamplat in trecut.
Hai totusi sa fim seriosi. la un moment dat o sa conteze si asta.
Nu se poate sa stai cu cineva doar sa o/il tii de mana si doar sa va sarutati, chiar daca tipa e virgina sau daca are ceva experienta, intr-un sfarsit o vrea ceva mai mult si se poate ajunge la asta doar dintr-un sarut!
Sincer imi plac fetele virgine.Dar peste 5-6luni de relatie sa ne dezvirginam amandoi.Sa nu fie fata care ceva gen dupa 1an si ceva de relatie nu am incredere in tine. Daca e 16ani sau mai mica o inteleg nu e progatita.Eu am 16 ani jumate
Asculta unul trcut prin viata, fugi de virgine, cauta una cu putina experienta daca poti.
Nimic nu e mai fain decat una care stie ce vrea
Cu virginele doar iti pierzi timpul si dese ori nervii
Funda :-)
Nu conteaza daca e virgina sau nu, atata timp cat te iubeste, tine la tine si iti e alaturi, nu mai conteaza daca e virgina sau nu. O seara placuta!
Emma întreabă:
Antonia154 întreabă: