| ing3rd3mon4u a întrebat:

am o intrebare pentru baieti.

Ce apreciatzi mai mult la o fata? ce va atrage mai mult la o fata. sa fie misterioasa sau sa umble cat mai dezbracata?

Dau fundita si voturiwinkingbig grin...

de exemplu. sa fie romantica, atenta.sa te alinte mereu.sa iti faca toate poftele.cand vii acasa de la munca obosit sa gasesti o cina romantica. apreciatzi faptul ca e virgina sau nu?
daca va minte sau daca va ascunde lucruri, secrete.

Cum ar fi fata perfecta pentru voi?

Răspuns Câştigător
| Lk_Lucian_1990 a răspuns:

Fata perfecta pentru mine trebuie sa detina 3 lucruri: simplitate, bunatate si educatie. Vreau ca o fata sa ma provoace din punct de vedere intelectual si nu doar fizic. De asemenea, imi cam place sa fie romantica, sensibila si dragastoasa cu mine. happy

9 răspunsuri:
| costel24ro a răspuns:

sa fie ea insasi! sa fie cum ii place ei,cu caracterul ei! trebuie sa fii TU,nu trebuie sa-ti impui un anume caracter sa te faci placuta, ca mai devreme sau mai tarziu iese in evidenta ceea ce esti de fapt si risti sa pierzi persoana pentru care ai facut schimbarile astea sa te faci placuta! asa ca fii normala si cine te place te place exact cum esti, cu defecte si calitati! numai bine!

| Life4Fun a răspuns:

Tate,cur,frumoasa.

| consilierultau001 a răspuns:

Mai baietii se impart in 2 categorii : 1) perversi si 2)seriosi. Cei perversi se uita la cat de bine arata si cat de "buna" este. Cei seriosi in primul rand se uita la caracter, la felul in care te imbraci si cat de manierata esti... sper sa-ti fi fost de folos...

| gabylegionarul a răspuns:

Fiecare barbat cu gusturile sale insa nu cred ca i-ar placea cuiva ca iubita sa il minta sau sa iii ascunda ceva, asa cum numai unui idiot iar displace sa se simta iubit si apreciat pentru cea ce este

| ing3rd3mon4u explică (pentru gabylegionarul):

Buna. dar depinde. daca baiatul e pe interes atunci.lucrurile se schimba complet, nu crezi?

| gabylegionarul a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

Daca un baiat vrea sex, numai sex doar asta ii va face pe plac, insarelatia nu are viitor.Si intrebarea era de cu totul alta natura...

| DragosConstantin a răspuns:

Pai sa fie frumusica,misterioasa,sa o duca mintea,sa se imbrace cat de cat ca o fata cu bun simt nu ca o pitipoanca,sa ma completeze, sa nu fie mincinoasa (cel mai mult urasc Minciuna), sa nu fie EXGERAT de fitoasa sau de pretentioasa si alte chestii, dar astea pe care le-am precizat sunt cele mai importante pentru mine.
*apropo nu exista fata perfecta sau mai exact nu e nimeni perfect toti avem defectele noastre*

| messiderudaria a răspuns:

Sa fie inalta, frumoasa, desteapta, sa aiba sani big grin

| ing3rd3mon4u explică (pentru messiderudaria):

Pentru tine conteaza doar frumusetea?
pacat daca este asa.

frumusetea dispare pe parcurs.si conteaza mai mult sentimentele.

Parerea mea, fiecare gandeste cum vreawinking