anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare pentru baieti...ce parere aveti daca o fata va marturiseste ce simte? sau va invita la o plimbare, ceva?

Răspuns Câştigător
| JamieGold a răspuns:

Buna!
Apreciez foarte mult o fata care poate sa spuna ceea ce simte, este o foarte mare calitate pe care nu o intalnesti la toate fetele, iar asta face din ea, o fata care merita tot respectul si toata atentia unui baiat.Plus ca visul baietilor din totdeauna este acela de a afla ce gandesc si ce simt fetele,deci cred ca ai face foarte fericit un baiat daca i-ai marturisi ce simti,pentru ca poate fi destul de greu sa afli ce simte o fata fara putin ajutor.
Cat despre plimbare, nu vad cum ar putea sa deranjeze vreodata pe cineva un asemenea lucru.E o metoda de relaxare, de recreere, se poate transforma foarte usor intr-un moment romantic, deci sunt 100% de acord.
O seara frumoasa!happy

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| bObby123 a răspuns:

Eu zic ca e super ok ca o fata sa isi marturiseaca ce simte pentru un baiat, pana la urma nu e o lege ca baiatul sa marturiseasca si cu plimbatul iar mi se pare super ok, poti avea de aface sa zic asa cu un baiat foarte timid care chiar daca te place nu ar avea curaju sa iti spuna sau sa te invite la o plimbare.
Sper ca te-am ajutat, succes la marturisirea sentimentelor! :X

| grecutza96 a răspuns (pentru bObby123):

Da,pai asta e faza. uneori imi dadea de inteles ca ma place.problema e ca si eu sunt la fel de timida ca ellaughing mersi:*

| neutrino a răspuns:

Problema e destul de delicata, oricum nu trebuie sa pleci de la conceptii preconcepute. Daca ai putin bun simt, o asculti in liniste sau accepti invitatia pentru a-i da fetei posibilitatea de a fi ascultata. E mare lucru sa fii om.

| Xtadelo a răspuns:

Buna!
Iti spun eu ce fac baietii...
La inceput o sa fie incantati... mai tarziu o sa zica "uite-o si p-aia ce disperata " oh go on
Pa'pa.

| grecutza96 a răspuns (pentru Xtadelo):

De la o singura plimbarica? adica daca ii marturisesc si ma refuza, il las in pace.

| geo1200 a răspuns:

Pai e mai bine decat invers adica daca nu are prietena sigur iese cu tine da trebuie sa il si "convingi"
laughing)

| grecutza96 a răspuns (pentru geo1200):

Nu arehappy dadea acum ceva timp semne ca ma place, mor sa aflulaughing

| DamnDude a răspuns:

Eu am incercat cu prietena mea doar ca nu o lasa parintii sa iasa cu baieti. si ne intalnim numai la un loc unde mai vine cu prietena ei. dar ideea e ca as fii foarte incantat sa imi zica si ea ce simte nu numai eu. si daca mar invita ea sa ne plimbam, as fi cel mai fericit om de pe pamant sa aflu ca o lasa in sfarsit parintii sa iasa cu un baiat

| grecutza96 a răspuns (pentru DamnDude):

Nu ma refer sa imi fie deja iubithappy dar mersi pentru raspuns