Inseamna numai pentru barbatii care nu apreciaza femeia c adevarat. Pentru cei care considera femeia o egala, cu minte, suflet si trup, virginitatea are o importanta infima. pana la urma, cat sa conteze un himen dintr-o femeie? mai ales ca tu ai inceput sa fii cu el la o varsta la care era imposibil sa nu fii virgina, asadar nu poti spune ca a fost o alegere de morala (gen: virgina pana la casatorie), ci o situatie normala si obisnuita. gandeste-te ca tu ii poti oferi de un miliard ed ori mai mult decat un himen: minte, suflet, sentimente, ganduri, intelepciune. Te simti jignita ca el iti spune ca astea conteaza mai mult decat himenul tau? Daca ti-ar fi spus ca virginitatea a fost foarte importanta, ti-ar fi transmis, indirect, ca restul din tine are mai mica importanta.
Ce n-aș fi dat ca să fiu și eu primul la prietena mea actuala, nu as mai avea atâția draci și atâta gelozie în mine.
Oare tot asa ar fi zis si daca nu ai fi fost tu virgina? Eu una nu cred ca ii e chiar indiferent.
Poate ca s-a referit la faptul ca te-ar fi iubit oricum, virgina sau nu. Nu cred ca exista vreun baiat care sa poata sustine cu mana pe inima ca nu simte macar putina mandrie la gandul ca a fost primul in viata fetei pe care o iubeste.
Avand in vedere cele scrise de tine mai sus, cum de te-ai hotarat sa faci acest pas cu el? Nu iti e teama ca s-ar putea sa va despartiti?
Numai dupa un an si jumate am fost gata
Si ce te face sa crezi ca nu o sa mai urmeze un altul, chiar daca ai asteptat 1 an si jumatate?
Noi avem planuri pe viitor, adica casatorie, dar daca o sa urmeze altul precis nu m-as simti bine-acesta a fost un principiu sa fie unul si pentru totdeauna
Cu ce te-o jignit? asta este parerea lui si sunt de acord cu el, ce conteaza daca e virgina sau nu.
Depinde, daca te-ai detasat putin de prostia infantila care se vindeca de cele mai multe ori doar prin trecerea anilor, iti dai seama ca virginitatea insemna ceva doar pe vremea cand familia ta putea sa primeasca 5 capre si 3 gaini doar pentru ca tu nu ai avut contact cu niciun ciocan pana atunci. Nu, nu are nici o importanta si nici nu va avea. Futaiul este natural si necesar, nu un trofeu sau o moneda de schimba. Si te rog scuza-l ca bucata aia de piele nu are nici o valoare in ochiii lui, automat scazandu-ti valoarea pe care o apreciai asa de mult.
E un lucru bun, majoritatea baietilor vor sa-ti ia virginitatea si te lasa, daca nu ii pasa e de bine!
Da nu conteaza daca e primul cel mai important e sa fie ultimul. Traim intr-o societate in care nu conteaza daca e virgin/a ci conteaza daca esti singura/ singurul. Probabil a vrut sa-ti spuna ca te-ar fi iubit la fel si daca nu era primul.
Pentru uni barbati virginitatea unei fete e ca un trofeu pentru alti nu conteaza de loc. Atata timp cat fata e la locul ei si ii face fericiti nu conteaza daca e virgina sau nu.
Emma întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: