Sinceritate,seriozitate,simtul umorului,intelegerea ar fi pe primul loc,sexul are si el rolul lui dar nu stai cu una doar pentru sex,dorinta sexuala ne impinge sa vorbim cu voi dar si iubim nu suntem roboti fara sentimente, la pubertate baieti vor doar sex ca asta le dicteaza organismul, din moment ce nu cunosti iubirea cum sa isi doresti asa ceva? plus ca iubirea e o slabiciune in lumea masculina si exprimarea sentimentelor de asta va atrag badboys ca aia sunt ca stramosi nostri reci, indiferenti, egoisti, smecheri, au un corp hot etc
Este o vorba.
Pe barbatii pana in 30 de ani ii atragi cu sexul la cei de la 30 in sus le mai trebuie si mancare
Nici nu conteaza pe ce loc e. Ideea e ca, pentru o persoana normala, fie barbat, fie femeie, sexul de o calitate macar rezonabila este indispensabil functionarii bune a relatiei. De aceea nici nu ar trebui sa avem relatii care sa le consideram de durata pana nu avem certitudinea ca acest aspect este multumitor pentru ambii parteneri.
Sa stii ca misogini iubesc cel mai mult de fapt,un barbat devine misogin nu se naste cu conceptia asta,cand vezi multe tarfe,curve isi faci o convingere,de exemplu eu unu nu am de vreuna real sincera,serioasa cu care sa fiu, logic ca creierul meu isi creaza un tipar, mintea noastra mereu creeaza tipare, ne fereste de rau, suferinta
Acest bun simt daca nu este reciproc degeaba, mai oferiti si voi o atentie, ceva?
Din moment ce ai întrebat "pe ce loc se afla sexul" deja ai dat-o în bară... Într-o relație există sex și atât. E ca și cum ai întreba pe ce loc este mâncarea într-o relație... Păi pul@ mea, dacă voi vă gândiți la sex ca la o valoare de schimb atunci cum c@c@t să obțineți ceva bun în viața asta? Vă mai plângeți că sunteți obiectificate. Când voi vă considerați p1zd@ un bun de dat la schimb. Ce c@c@t contează "pe ce loc" este sexul? De ce nu întrebi, "ce ați prefera, să beți, sau să mâncați?" Nu înțeleg conceptul ăsta că sexul trebuie "obținut" că este ceva care voi aveți și "ne dați și nouă". Vezi prostia și ironia de aici? Ce pul@ mea poți să vrei de la o fată decât să fie om în pul@ mea, nu să mă întrebe cât de mult preț pun pe sex. Ce kkat de logică mai e și asta? Care e scopul întrebării? Care o fi ăla care nu are nevoie de sex? Și de ce ar trebui considerat că e un beneficiu unilateral unde unul dă și altul câștigă ceva? Ce-i cu mentalitatea asta de p1zd@ cu pretenții? Sexul trebuie să fie și atât, e parte integrală a unei relații între două persoane de gen opus. Cât și când și unde, asta diferă de la om la om și de la relație la relație.
Care băiat îți zice că nu-l interesează sexul ala te minte. Clar! De obicei aceia care se prefac că nu-i interesează sexul sunt obsedați sexual. Serios.
Sincer sa fiu nu prea sunt atras de nici o fata dar iti voi raspunde ce apreciez super mult la singura fata pe care o plac.
Ca si caracter ador fetele cu bun simt si respect fata de cei din jur, care stiu sa salute si sa raspunda la salut, care sunt dispuse sa te ajute si cand nu le ceri ajutorul.De asemenea ador fetele cuminti care nu stau cu 5-6 baieti pe luna sau 5-6 deodata (da am intalnit si de genu).
Aspectul ti-l faci singur, orice fata/baiat din lume daca are putina grija de el/ea poate arata mai mult decat bine, ca alti au o frumusete naturala e alta dar totusi prefer o fata curata si naturala decat o fata vopsita mai ceva ce o catedrala.Nu stiu de ce dar fetele mai scunde mi se par dragute?, parca sunt niste copilasi (si fetele inalte sunt frumoase dar am o mica fobie pentru cele ceva mai scunde).
Imi cam displac fetele triste, btw asta e alta poveste, in orice caz fiindca sunt la final iti mai spun ceva, daca tu esti ceea ce vrea un baiat, el este ceea ce vrei si meriti tu?
Spre ca te-am ajutat?
Fetele serioase vor atrage intotdeauna baieti seriosi, iar fetele neserioase vor atrage intotdeauna baietii neseriosi. Nu si invers.
Sper ca te ajuta la ceva
Nu e pe primul loc, dar joaca un rol cheie in relatie. Fara sex, interesul dispare foarte repede.
Eu consider ca pe primul loc e fidelitatea si sinceritatea.
Daca ili exciti tare la sex, el va avea un rol foarte important, dar trebuie sa va intelegeti, sarutati, cuprindeti, sa vorbiti liber intre voi.