anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Am o intrebare pentru fetebatting eyelashes. Este bine sa folosesti ob'uri cand ai mentruatie? Daca nu atunci de ce?

Răspuns Câştigător
| frumusikgirl1 a răspuns:

Uite. Ob`urile sunt tampoane, nu absorbante. Absorbantele sa pun pe chilot tampoanele le bagi in...Ok? Multe femei folosesc ob`uri ca sa nu trebuiasca sa stea cu absorbantul pe chilot sau ca sa poata inota in piscina. Dar nu le folosii daca mai esti virgina pentru ca e posibil sa te dezvirginezi. Nu e nimic in neregula cu ele. Depinde daca preferi sa stai cu absorbantul pe chilot sau nu.

| BonneLess a răspuns (pentru frumusikgirl1):

Exista ob-uri si pentru virgine, sunt acelea mai micute si subtirele.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ob-urile atunci se folosesc cand ai menstruatie dar nu sunt asa confortabile

| ReiVaN a răspuns:

Nu e bine.ob-urile nu se folosesc in timpul menstruatiei rolling on the floor))

| BonneLess a răspuns:

Este pur si simplu normal, adica daca vrei sa iei chiloti tanga nu ai cum sa pui absorbant asa ca folosesti ob-uri. Am auzit ca opresc cu putin menstruatia, dar nu e nimic daunator organismului.

| LolaLollita a răspuns:

Mie una nu-mi plac, folosesc doar daca chiar am nevoie. Poate o data sau de doua ori pe anlaughing

| SerafimHD a răspuns:

Da este

| mel24 a răspuns:

Este foarte normal! eu folosesc de aproape 10 ani si nu am avut niciun fel de problema! happy

| MeandYou123 a răspuns:

Mie mie se pare mult mai ok cu absorbant.

| frumusikgirl1 a răspuns (pentru MeandYou123):

La majoritatea li se pare deoarece obeurile sunt inconfortabile.

| Mikii193 a răspuns:

Eu spun că ob'urile nu sunt bune deoarece dacă esti virgină te pot rani iar nu sunt igienice, adica tot sangele ală este murdar si se aduna în interiorul vaginului. Gandeste-te, tot sangele ată e murdar, pentru ca se curața organismul prin el. Parerea mea este sa folosești absorbante. Si cel mai sigur intreab-o pe mama ta.

| Andra-Silvia_Gainar_1993 a răspuns:

Da este bine sa folosesti ob cand ai menstruatie.