Uite. Ob`urile sunt tampoane, nu absorbante. Absorbantele sa pun pe chilot tampoanele le bagi in...Ok? Multe femei folosesc ob`uri ca sa nu trebuiasca sa stea cu absorbantul pe chilot sau ca sa poata inota in piscina. Dar nu le folosii daca mai esti virgina pentru ca e posibil sa te dezvirginezi. Nu e nimic in neregula cu ele. Depinde daca preferi sa stai cu absorbantul pe chilot sau nu.
Exista ob-uri si pentru virgine, sunt acelea mai micute si subtirele.
Este pur si simplu normal, adica daca vrei sa iei chiloti tanga nu ai cum sa pui absorbant asa ca folosesti ob-uri. Am auzit ca opresc cu putin menstruatia, dar nu e nimic daunator organismului.
Mie una nu-mi plac, folosesc doar daca chiar am nevoie. Poate o data sau de doua ori pe an
Este foarte normal! eu folosesc de aproape 10 ani si nu am avut niciun fel de problema!
La majoritatea li se pare deoarece obeurile sunt inconfortabile.
Eu spun că ob'urile nu sunt bune deoarece dacă esti virgină te pot rani iar nu sunt igienice, adica tot sangele ală este murdar si se aduna în interiorul vaginului. Gandeste-te, tot sangele ată e murdar, pentru ca se curața organismul prin el. Parerea mea este sa folosești absorbante. Si cel mai sigur intreab-o pe mama ta.
Mutubal întreabă: