anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am o intrebare pentru fete/femei si sper sa nu va suparati happy
La ce varsta v-ati gandit prima data sa incercati sa va masturbati? Nu cand ati facut-o prima data, doar cand v-a trecut pentru prima data in viata prin cap ideea ca ar fi interesant /placut

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti un baiat hetero care cauta sa se excite astfel, jalnic.

| PussyCrusader a răspuns (pentru anonim_4396):

"Hetero", normal adică.

| anonim_4396 explică (pentru PussyCrusader):

laughing
Cuvantul asta "normal" nu-mi place, nici nu vreau sa fiu normal sa stii
Insa gandirea ta religioasa e mult mai patologica decat sexul meu facut cu barbati.

Mai bine normal decât deviant sexual așa ca tine, nu am o gândire religioasă, sunt religios dar îmi place să gândesc logic, daca ție îți place să faci sex cu bărbați este problema ta, eu nu o sa stau sa te judec, dar pot să îmi spun părerea și chiar asta am făcut.

Și dacă tu crezi că sa fii anormal este corect atunci baftă amice, poți lua câte ciocane in fund vrei, gândirea mea nu se v a schimba, iar faptul că ești un "evolutionary dead-end" tot nu o sa se schimbewinking

Nu am luat ciocane in fund decat de 2 ori. Eu sunt activ.
De asemenea, un raspuns pe care mi l ai dat tu in care ziceai ca sexul nu prea conteaza si ca cei care il vor sunt "animale"(adica sugerai asta) este infinit mai patologic decat placerile mele sexuale.
Uita te la tine numai ce nume ai...

Nu am sugerat deloc că sunt animale, am spus că nu toți sunt "horny" adică nu toți simt nevoia să aibă relații intime numaidecât, pentru o perioadă am spus că poți fii împreună cu cineva doar pentru că îți place prezența, cum vorbește cu tine, cum se comportă cu tine și multe alte exemple.

Daca tot mi ai citit răspunsurile ai știi că numele este o glumă cum ți am mai spus, un nume pe care l am avut pe mai multe siteuri fix ca și glumă, și când mi am făcut contul pe TPU am spus că se v-a potrivi având în vedere că răspund în majoritate la întrebări din categoria asta, așa că poți înceta cu numele meu.

Și apropo, nu înțeleg de ce ești așa de obsedat de sex, să trăiești nu înseamă numai sex, daca vrei sa îl faci cu bărbați, baftă frate, vezi sa te protejezi când o iei sau o dai cat sa nu iei ceva boală.

Am spus apropo că poți avea o relație și fără sex pentru o perioadă daca persoanele nu se simt pregătite, nici că nu prea contează nici că sunt animale cei care îl vor, daca o fată sau un băiat vor sa se întâlnească doar pentru sex nu mă deranjează, eu spun că o relație nu îi întreținută pur și simplu de sex, poate sa fie și asta o statistică importantă, dar nu este definitorie și musai.

Așa că du te frate, ia și da cat vrei bărbaților.

Esti un virgin trist si intarziat.

Nici nu sunt dar macar mă respect destul încât să întrețin relații doar cu sexul frumos.

Nu știu ce abuzuri ai avut în copilărie de îți place să o iei in fund atât de grav, presupun că ceva lipsă a membrului patern.

Dar na, odată ce în loc să aduci argumente Intr o cearta, începi să încerci să jignești ai pierdut deja acel argument. Și pe lângă asta, scuze dar nu m ai jignit delochappy

Iti bati capul prea tare pentru o discutie pe tpu....si esti si un psiholog prost

Daca era o simplă discuție nu mă implicam, dar tot tu ești ăla care dintr o simplă "discuție", te ai ofensat și m ai înjurat fără motiv, și nu cred că sunt psiholog prost astfel încât ți am lovit sentimentele atât de tare încât să îmi spui că ar trebui sa fiu împușcatwinking

Cauti butonul ala?

Sa ai grija de tine frate, și încearcă să accepți și modul de gândire al altora fără să te ofensezi degeaba, nu te judec deloc, îți dau un sfat prietenesc.

| aggeliazaga2010 a răspuns:

Sincer, la 12 ani