anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare pentru fete si va rog sa raspundeti sincer si fara agresivitati. Voi ce parere aveti cind baietii ne pun mina pe sini sau pe picioare sau chiar pe fund? pentru ca verisoarele mele nu le permit asta baietilor dar majoritatea fetelor pe care le cunosc eu considera ca este un lucru normal.Aseara eram la disco m-am intilnit cu un baiat care il cunosteam de mai demult.Am iesit afara si ne-am dus dupa o masina, el m-a luat in brate si a inceput sa ma atinga peste tot si ma saruta pe git dar nu am vrut sa ma sarut cu el apoi mea ridicat rochita si mea pus miinile pe fund dupa care i le-am luat, si iar mi le punea. Evident ca imi placea cum ma atingea dar ma simteam incomod. Oare am facut bine? mie mii indiferent ce o sa spuna ceilalti daca vor afla ca oricum m-am despartit de curind de prieten.Care este parerea voastra?

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Un baiat ar trebui sa atraga o fata la prima vedere poate cu mici mangaieri
dar nu si asa cum ne-ai spus tu, dupa o relatzie de minim 5 luni se fac lucruri de acest gen altfel spus te foloseste ca si orice alt baiat!

8 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Dacă ar fi vorba de o relaţie, nu ar fi atât de deranjant. Însă dacă lucrurile stau ca şi în cazul tău, atunci mi se pare total deplasat şi nepotrivit. Chiar îţi pierzi demnitatea cu astfel de prostii.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Parerea mea e ca nu ai mai mult de 13 ani!

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

[baiat] Pai daca te sarutai cu el si continuai iti spun eu ce se intampla, te baga in masina pe bacheta in spate, sau dadea scaunele pe spate si vroia sa faceti s-e-x

| SexyCioco a răspuns:

E normal ca baieti sa faca asta dar nu din prima seara daca tea ridicat rochia vrea ceva smug

| krystal02 a răspuns:

Ăia daca el asa a facut cu tine atunci, VaniLLaDeeJay are dreptate, tipul acela vroia doar sex. Oricumm intr-o relatie e normal ca baitul sa iti puna mana pe fund sau pe sani, dar trebuie sa ai si tu grija cat ii permiti.

| enverhoxha a răspuns:

Sunt mai buni băieţii care nu fac nimic? Timp de gândire: 5 secunde.

| Addiction a răspuns:

Daca te simti bine e ok. Este alegerea ta. Insa daca totusi te simti incomod asta inseamna ca nu ar trebui sa permiti la toti baietii. Cred ca atunci cind vei avea o relatie mai serioasa si vei simti ceva pentru el nu te vei simti incomod si poti sa ii permiti orice vrei. Succese. :*

| korynna_4355 a răspuns:

Intr o relatie este normal astfel de atingeri.insa nu trebuie sa le permiti tututor baietilor sa faca asta.