| H2O2 a întrebat:

Buna,,, am o intrebare pentru voi ce ati face daca sunteti in locul >meu?: Am cunoscut in urma cu 1 luna si jumatate un baiat, nu e de la mine din oras big grin. Mi-a zis ca ma place ca i-l plac am facut schimb de numere de telefon am vorbit la telefon, m-am atasat fff mult de el, totul a fost bine timp de o luna de zile. De ceva timp m-am gandit sa-mi fac un id si sa vad ce zice... vorbesc cu el si imi zice ca are o prietena de 2 zile si ca tipa e in clasa a9a cand am aflat am izbucnit in plans sad il sun ziua urmatoare si i-am zis ca ce a vorbit pe id ala si na a vrut sa recunoasa pur si simplu. L-am iertat pentru ca il iubeam...big grin acum de o saptamana pur si simplu relatia noasra s-a racit,,, nu mai vorbim numai asa si asa,,, i-am zis sa mai vinna pe la mine prin oras mi-a zis ca e prea departe sunt in jur de 50 de km ( asta imi da de inteles ca nu sunt importanta pentru el ). Nu mai stiu ce sa fac sunt derutata complet si nici nu as renunta la el pentru ca e un baiat inteligent, finutz, dragut, sincer nu mai stiu ce sa fac sa continuu relatia ca el sau ce sa fac,,, Dati-mi si mie un sfat va rog:X:X

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, relatiile la distanta, stiam eu ca asa se intampla de multe ori... draga mea, din moment ce 50 de km ii se pare multhee hee, nu stiu ce sa cred, inseamna ca nu ii pasa, asta e adevarul, ca in primul rand nici nu e asa mult in plus pentru persoana iubita cred ca ai strabate si muntiihee hee, eu pentru persoana iubita as merge si mai mult de 50 de km, nu are rost sa te amagesti, mai sunt baieti, mai aproape de tine cu care poti fi, doar nu e el singurul, incearca sa il uiti, sau uite iti propun sa nu -i mai dai niciun semn de viata macar un timp si sa vezi daca te cauta, daca te cauta el inseamna ca ii pasa de tine, daca nu atunci mai bine lasa-l ca oricum tu nu sti e face el acolo, in timp ce tu suferi si tii la el, el poate e cu alta, deci nu il mai cauta un timp si ai sa vezi daa te cauta el.

4 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Nu renunti la el, dar te multumesti sa-l imparti cu cealalta? Fiind departe de tine, nu poti sa stii ce face, mai ales ca l-ai cunoscut intamplator.Nu te lega la cap, caci o sa te doara.

| myha a răspuns:

Pffhappy. Deci sa inteleg ca te inseala.sau te inselahappy.
Incearca sa il suni si sa vb cat mai mult posibil cu el daca nu vr ca relatia asta sa se termine urathappy

| TheToxicNightmare a răspuns:

Incerci si tu sa vorbesti cat mai mult posibil cu el pe telefon, dar nu te m-ai intrista, linisteste-te, suna-l si... dupa aceea vezi ce e cu fata aia noua ca sa vezi care e treaba si dupa aia baiatul pe care iti place sa decida el care o sa fie fata lui.Si alt ceva nu mai am de spus ca atat stiusad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal balta. exact asta mi s-a intamplat si mie cu o fata de la alt oras dar m-a inselat de vreo 6 ori dar la a 6 oara am inceput so las balta.gandstete si u, sunt peste 1 milion de baieti in lumea asta poate chiar mult ai frumoshi decat elwinking. si despre el...lasa-l...o sati tanjeasca la picioare dar u nu mai vei fii interesata. daca vrei sa ma vorbim contakteazama pe idu meu:blacky596. sper ca te-am ajutat, bye!