Buna...pai eu nu sunt impotriva lor. mi se pare ok.fiecare om face ce vrea cu viata lui...nu?
Buna, si eu ma masturbez asa ca nu vad cum as putea pretinde ca ele sa nu o faca. :p
Dar este un pacat inaintea Domnului.
Nu misepare ceva firesc masturbarea iti afecteaza pshicul si acele fete care se masturbeaza vor deveni curve 95%din fetele cares e masturbeaza.
Mi se pare normal sa o faca, asa isi cunosc mai bine corpul in perioada adolescentei sau cand au primele manifestari de acest gen. Atata timp cat nu exagereaza cu asta, devenind o obisnuinta, o necesitate zilnica etc. este firesc sa isi elimine tensiunile acumulate in acest fel. Cat timp pastreaza o limita a bunului simt in ceea ce priveste frecventa masturbarii si totodata si o igiena perfecta, dar au si alte preocupari (scoala, invatat, iesit cu prietenii, socializat etc.) este foarte bine si nu poate decat sa le ajute pe viitor
Pentru unii e normal iar pentru altii nu. In general fetele incep sa faca asta de pe la 11-12 anisori. NU E BINEE!
Nu am nimic impotriva lor, sa stii ca masturbarea e un proces de autocunoastere, de experimentare a propriilor simturi. masturbarea e pentru cei care vor sa se cunoasca mai bine pe ei insusi si dorintele lor sexuale, pentru ca fiecare om reactioneaza diferit la anumite gesturi atingeri, soapte, mangaieri.Vezi u trebuie sa te cunosti inainte foarte bine pentru a sti ce sa-i ceri prietenei/prietenului tau, ca sa te poata satisface pe deplin, ca nare de unde sa intuiasca ce placeri ascunse ai u.Numai u le sti sh trebuie sa le comunici in timpul actului sexual partenerei tale, pentru a va simti bine impreuna si pentru a decurge totul intr-o armonie perfecta. sper ca team lamurit cat de cat.ciao!
Sincer...nu mi se pare ceva firesc.In primul rand se poate transforma intr-o boala psihica fara sa-ti dai seama.
"Masturbarea provoaca boli mentale" este o idee care face parte din https://ro.wikipedia.org/wiki/Tulburare_de_g%C3%A2ndire
anonim_4396 întreabă: