Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Pentru a "scăpa" de jena respectivă, poţi alege o doamnă doctor ( femeie ).
Toate cele bune.
Din pacate, la varsta ta, nu poti face consultatie ginecologica fara un parinte. Oricum, fiind virgina, nu poti fi consultata ca o femeie, deci cel mai recomandat este sa faci o ecografie pelvina.
Nu prea vreau cu mamica
Esti minora, nici un medic nu accepta legal un asemenea control fara a fi insotita de parinte.De ce te ascunzi de parintii tai? Daca ai probleme, ei sunt primii care te pot ajuta.
Internetul și mass media le sterg mințile. Mama, tata de aceea sunt acolo să îi sprijine...
Ai sa fim seriosi.Cati parinti crezi ca isi urmaresc copii ce fac pe net?
Foarte putini, cred eu
0,01%...si aia de obicei nu au motive/au copii cuminti
Buna.nu cred ca ar accepta nici un doctor sa te vada, dar daca ti-ai lua o prietena sau pe cineva poti sa spui ca ai venit cu o verisoara ceva ca sa te primeasca... odata ce ai zis ca esti virgina nu ar trebui sa te sperie nici daca te duci cu mamica ta.astea sunt niste probleme normale si nu are de ce sa iti fie frica, oricum bafta