| P1ROO a întrebat:

Buna am o intrebare pentru voi. Imi palce de o fata din clasa si nu stiu cum sa o abordez, sa ii vorbesc. Sunt in clasa a 11- a si nu ama vut pana acum prietena nu prea is genu de iesit afara cu fetele mai multi ies cu baietii la o bere la un biliard si la o tigara dar prea greu vorbesc cu fetele si is genu si de omul care joaca non stop, si mie ciuda ca toti prietenii mei au si eu nu am prietenea big grin va rog ajutati-ma dau fund big grin

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa stii ca nu poti face o relatie numai de dragul de a fi in randul lumii. Daca acum iti place de o fata incearca sa o curtezi. poarta-te in asa fel incat ea sa-si dea seama de lucru acesta. In acest caz, ea poate accepta " avansurile" tale sau nu. In caz afirmativ, o poti invita la o intalnire in afara scolii. In caz negativ, inseamna ca fata nu te place si trebuie sa-i accepti dorinta. Bafta.

| kaoma2008 a răspuns:

E foatre simplu. Intr-o pauza invit-o la un suc dupa ore. daca vine atunci te place. Poate nu poate atunci si stabileste alta zi. Dar daca doreste sa vina cu tine la un suc iti da o sansa. Deci dupa ce beti sucul o conduci acasa si daca nu se grabeste sa urce sus inseamna ca asteapta sa o saruti. Atunci ar fi momentul sa o saruti. Bafta

| P1ROO explică (pentru kaoma2008):

Da am inteles dar cum sa spun n-am mai fost pana acum cu o fata straight face

| iahim97 a răspuns:

Nu e bine sa incepi o relatie de prietenie doar pentru ca ti-e rusine ca toti prietenii tai au prietena/ prieten sau cu orice alt scop.
Eu nu dau sfaturi, dar intotdeauna daca esti sincer si nu faci nici un compromis o sa te simti bine si nu o sa poti fi acuzat de nimic!
Doamne ajuta si ai grija!