anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare.Prietenii mei incearca sa ma combine pe mine si pe un baiat,dar noi suntem timizi,adica eu mai vorbesc,dar el e foarte timid cu mine...ei incearca sa ne apropie si au zis ca cuplurile timide sunt perfecte adica fata timida,baiatul timid,e si popular dar nu stiu de ce e asa rusinos, ce sa fac...el e chiar de treaba si toate cele dar nu stiu cum sa ma apropii.Si prietenii nostri incearca asta dar cred ca noi ar trebui sa facem asta,dati-mi un sfat ce as putea sa fac,sa zic. avand in vedere ca si eu sunt timida nu prea stiu ce sa fac.dar daca el ma place si asa zic toti vreau sa fac ceva sa nu mai fie chiar asa timid.v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un sfat de folos, funda!

Răspuns Câştigător
| IIeddar a răspuns:

Fii atenta îl tragi intr-un colț îl mușți de buza și îi spui ca îl iubești o sa meargă crede mă

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Scurt si direct, nu ai ce face cu un asemenea baiat iar tu nu esti la varsta la care sa astepti sa te combine altii.

| Phini a răspuns:

E virgin, sau si-a pierdut boasele la nastere. bafta cu el

| Liviu a răspuns:

Si eu sunt putin timid, si daca cineva ar incerca sa ma impinga spre un lucru, ori il fac ca sa scap de accea persoana(foarte rar fac asta)Ori fac contrariul pentru ca devin stresat.Cand sunt lasat in pace, poate fac lucru ala pentru ca simt eu, nu ca ma impinge de la spatelaughing cineva