| ___qIS2 a întrebat:

Buna. Am o intrebare prosteasca dar vreau sa știu.
Dupa ce fac dragoste cu soțul meu fac si 69 si dupa mi se umfla foarte rau vaginul pe exterior, cateodata se invineteste, de ce se intampla asta? Si cum pot preveni? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| user11080601008 a răspuns:

Trebuie sa fii atenta, daca iti face oral iar actul in sine este dureros s-ar putea sa fie din aceasta cauza, multi nu se pricep la asta iar tu daca nu spui nimic si nu ai o discutie cu el, nu are de unde sa stie. ma gandesc ca alt motiv nu este, gandeste te cum a decurs fiecare act sexual si daca a durut, daca a fost ceva in acea zona care nu ti a placut sau care te a deranjat, daca nu, asuma ti problema si mergi la un doctor care te poate ajuta si iti poate explica asa cum trebuie ce anume s-a intamplat.

6 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Daca ati incersa procesul poate ar fi mai bine? Ma gandesc ca stimularea orala e doar o parte din proces ( preludiu ), urmand ca pentrarea in sine sa fie realizata intr-un medu mai prietenos ( amandoi excitati).

Din moment ce cautati mai intai orgasmul si abia apoi stimularea clitoridiana / a peniisului, cel putin la tine, s-ar putea ca sa fie super excitarea sau chiar iritarea. Labiile umflate indica ecixtarea, dar invinetirea s-ar putea sa spuna ca e deja prea mult. sau cine stie, poate esti abia pregatita de inca o portie de orgasm, dar invinetirea nu cred ca e ok.

| darrio2007 a răspuns:

Bagă tare ghiolbanul in tine. Mai ales daca o faceti si rar.

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Se intampla pentru ca va rezumati la 6.9
Nu inteleg de ce nu mergeti pana la capat si un 69 intreg?

Iti creste nivelul de testotestron, de aia, si mai cred ca se invinetesc de la palmele sotuluiu.

| iulia0514 a răspuns:

E foarte simplu te exciti foarte tare și de aceea se umflă și își schimba culoarea! Nu înțeleg de ce va rezumati doar la 69 când e clar că tu vrei mai mult! Încearcă să comunici cu soțul tău sa îți exprimi dorințele că altfel rămâi nesatisfăcută și frustrata!