| Aly1864 a întrebat:

Am o intrebare pusa de verisoara mea de 10 ani. Vrea sa stie daca acum mai nou cand esti intr-o relatie se spune ( in cazul baietilor ) ca ai prietena sau ca ai iubita. As vrea un raspuns mai rapid! Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| BrokenInside a răspuns:

Daca baiatul e "smecher" iubita, daca e normal prietena e destul.

8 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Fara sa ma iau de faptul ca verisoara ta are 10 ani (omfgclown dupa mine "iubit/a" Iar termenul de prieten/prietena sa le pastram pentru persoanele cu care avem relatii de prietenie. Fiecare termen la locul lui.

O zi buna!

| BluishAngel a răspuns:

Verisoara ta de 10 ani are o relatie? :O OMG, ce a ajuns copilaria...No comment.

| G30rGe a răspuns:

Eu as spune prietena big grin
Funda?

| Anemarrie124 a răspuns:

De fapt.cei mai smecherasi spun,, gagica" cei normal spun,, iubita'' i-ar atnci cand ai o amica sa spune ca ai o prietena pentru ca termenul amica nu se mai foloseste

| BrokenInside a răspuns (pentru Anemarrie124):

Tu cati ani ai si din ce oras esti? eu 13 si spun prietena pentru iubita, tot orasul face asa (Rm.Valcea)

| Anemarrie124 a răspuns (pentru BrokenInside):

Eu asa stiu, in primul rand mie mi se pare termenul iubita unul mai frumos decat prietena prietena=prietenie, iubita=iubire.Eu am 15 ani sunt din Prahova aaa si de unde sti tu ca asa zice tot orasul nu cred eu ca tu ii cunosti pe toti.

| BrokenInside a răspuns (pentru Anemarrie124):

Oras diferit=expresii si cuvinte diferite, simplu stiu, pentru ca asa e in zona asta.

| AndrewRippedbyLife a răspuns:

Depinde