| Iwliiaaa a întrebat:

Buna, am o intrebare putin mai ciudata.
Daca am 13 ani pot face nudism singura la mare(la Costinesti)?
Adica mna, sunt curioasa, n-am fost niciodata decat cand eram mica si da...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In asa numitele ''solarii'' amenajate unde se practica nudismul bineinteles ca poti, fiindca nimeni nu-ti va interzice sa intri. Dar in afara celor 2 sau 3 ''solarii'' exista portiuni mici de nisip/plaja unde adeptii nudismului se pot bronza uniform mai exista doar la Vama Veche, 2 Mai, Costinesti si Eforie Sud. Mai sunt plaje cu acelasi specific la Vadu si Corbu. Plaja de la Vadu este deocamdata inca un loc liber si linistit pentru adeptii nudismului. Aici se poate face nudism in liniste si intimitate fiind una dintre ultimele putine plaje salbatice din Romania. Aici gasesti o limba uriasa de nisip fin si o Mare Neagra cu apa curata, fara fir de alga. Si fara curiosi. big grin Vacanta placuta!

8 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Cred ca da, am văzut multe fete tinere, dar în locuri special amenajate pentru nudism.

| Iwliiaaa explică (pentru AdyAdeluş):

A, normal că merg în locuri special amenajate doar nu sunt nebună să merg pe o plajă normală. laughing

| munteanuionvictor a răspuns:

Nu știu dacă e în regulă să fii singură. Cu o prietenă matură e mai bine.

| Iwliiaaa explică (pentru munteanuionvictor):

Cu sora mea? Dar ea merge cu prietenul ei si mna, nu prea cred ca e ok.

Cu o rudă sau prietenă matură ești mai protejată decât singură.

Cu o rudă sau prietenă matură ești mai protejată.

| JustMeForever3 a răspuns:

Da,doar sa ma chemi si pe mine sa nu ratez momentul

| Aimwork a răspuns:

Nu, nu poti.
Daca esti prinsa parintii tai pot face parnaie pentru ca politia va crede ca aveai intentii sexuale si fiind inca minora ghici cine poate intra pentru proxenetism? Ai tai! Politia va crede ca ai fost trimisa acolo! Si chiar daca te duci de nebuna tot ei erau responsabili. Sa nu mai zic de riscul propriu zis de a merge la mare in general singura la 13 ani.
Unde sunt parintii tai si cum de te lasa? Nu stiu.dar stiu ca ar putea fi la parnaie daca esti cumva prinsa.
Ps: nu exista lege pentru asa ceva dar e un scenariu primit de la un avocat (din familie)