Stai linistita, sansele sunt aproape de zero.dar pentru linistea ta fa ti un test dupa 7 zile ai sa vezi ca va iesi negativ..nu sunt probleme.nu se ramane insarcinata chiar atat de usor.altii se chinuie cu lunile. poti dormi lin nu iti faci ganduri urate ca nu ai de ce
Multumesc frumos
Stai linistita, sansele sunt aproape de zero? sunt exact ZERO
Sigur?
Sigur ca sa nu dat intrebarea aceasta acum pai trebuia sa inveti la biologie pe cand erai la scoala )))
Eu i-am pus mana el era umed acolo si cred ca aveam p mana acea substanta da nu era,, sperma,, de acea intreb sigur nu e nimic?
Ce oameni prosti bă... daca nu stii nimic despre relații sexuale de ce faci tampenii de astea?
Pune naibii mana pe o carte de sexologie si apoi la fu tut...
Copii idioti!
A si vezi ca este posibil sa rămâi însărcinată
Baby, asculta la mine cu atentie. uite iti dau povestea mea, si citeste-o, si dupa iti spun ce sa faci.
Buna ziua. Am facut dragoste cu prietena mea acum vreo 3 săptămâni. Am facut-o intr-o vineri. Dupa 4 zile avea dureri mari in zona abdomenului si sangerari abundente. Mergea des la baie si ii curgeau cateva picaturi de sange. Asa a continuat vreo 3/4 zile. Credeti ca intrase in perioada ovulatiei? Ii intazie ciclul de 11 zile. Teste de sarcina nu a facut. Am facut dragoste cu ea si cand venise timpul sa ejaculez am scos penisul si dipa vreo 2 secunde am ejaculat pe burta ei. Este foarte foarte stresata din cauza tatalui ei. O bate si este extren de stresata. Ma gandeam la mai multe situatii. 1) Este insarcinata. 2) Era racita la ovare si de aici si sangerarea si durerea de burta. 3) Stresul de care are parte de aproape o luna. Sanii nu o dor deloc, burta la fel, nu este balonata, nu are sanii mariti si sensibili, nu are dureri de cap si nici ameteli, pofte de mancaruri si alte simptome ale unei sarcini nu le are. De avort nu vrea sa auda, nici sa pastreze fatul in caz ca e insarcinata, vrea sa se sinucida! Maine am sa cumpar cateva teste de sarcina sa aiba sa-si faca testul odata la 4/5 zile sa vedem rezultatul. Sper din tot sufletul sa fie negativ si sa nu recurgem la tampenii pe care... nu le vom mai putea regreta. daca stiti la ce ma refer. Au trecut deja 12 zile de cand trebuia sa-i vina ciclul. Am facut sex pe 14 decembrie. Astazi a inceput sa-i curga un lichid maroniu din vagin, nu e sânge. Am.citit pe.net si sunt mai multe cazuri in care poate curge lichid maroniu. Spuneti-mi ce poate fi? Nu-mi spuneti de ginecolog..de el ea nu vrea sa auda.iar eu imi bat gura si nu ma asculta.
Pana la urma i-a venit ciclul azi dimineata, citeste in comentarii daca vrei.
Incearca sa dezvolti putin, cand ati facut-o, cate zile au trecut, cand trebuia sa-ti vina, etc, si dupa te ajut. promit. acum doar calmeaza-te. si incearca sa-ti controlezi corpul. Simptomele sarcinii apar abia dupa 3/4 saptamani de la fecundatia ovulului. Daca a dat drumul in tine, sau poate nu, dar daca ati facut-o neprotejat, sa stii ca exista o sansa de 23% sa ramai insarcinata pentru ca lichidul seminal din penis, contine pe langa proteine, sperma. Totuşi, RISCUL este destul de MARE : într-un mililitru de spermă sunt cam 30 milioane de spermatozoizi, iar la o ejaculare "normală" se ejaculează cam 2-6 mililitrii - deci, la o ejaculare normală, sunt ejaculaţi cam 60 milioane-180 milioane de spermatozoizi - din care 1 singur este SUFICIENT ca să fecundeze ovulul şi GATA, eşti MĂMICĂ! lichidul seminal este un lichid care face penisul mai umed (este un fel de lubrifiant, la fel cum ai si fetele o astfel de sbs dar care nu contine sperma). Dacă întârzierea este mai mare de 7-10 zile, atunci NEAPĂRAT trebuie să faci test de sarcină ( atunci când ai făcut sex neprotejat sau s-a rupt prezervativul ) şi un control ginecologic. Daca simti ca te doare capul, ai crampe abdominale, ai dureri de spate, sangerari in zona uterului sau vaginului, te dor sanii sau se fac mai mari, grei. daca ti se schimba culoarea mameloanelor, sau se fac mai sensibili la atins, daca ai sensibilitate la mirosuri de mancare, atunci poti banui ca esti insarcinata, asta daca nu-ti vine ciclul dupa inca vreo saptamana, doua. sper sa-ti vina. Avortul e 400 in clinici private, 150 in spitalele de stat + cate 100 pentru anestezia generala. Daca iti curge un lichid rosiatic din vagin, atunci sa stii ca are loc ovulatia si embrionul se ataseaza de peretele uterului, dupa care va evolua. Avortul il poti face dupa maxim 3 luni, dupa va fi riscant (12 saptamani), si va costa mult mai mult. Dar sa stii ca vei avea de pierdut daca faci avort, corpul tau va fi altfel, vei avea probleme de sanatate foarte des si sistemul imunitar va slabi foarte tare. Incearca sa faci testul de sarcina odata la 2/3 zile si sa vezi ce si cum. Daca o sa-ti curga un lichid maroniu, sa stii ca acel lichid curge inainte sau dupa menstruatie, si poate fi un semn bun, sau NU, e posibil sa ai o infectie urinara daca iti curge acest lichid inchis la culoare, si nu curge mult, cateva picaturi. Lichidul alb arata ca e posibila o sarcina, si ca esti in perioada de ovulatie. In alte cazuri, lichidul alb arata ca organismul da afara embrionul care a esuat din ovulare, variaza de la caz la caz. sper ca te-am ajutat, funda baby! macar pentru ca am scris atata va fi bine! si, sansele sunt 0%! ai grija de tine rautate
Nu draga ce asa se fac copii! Trebuie sa ejaculeze inauntru si tu sa fii umeda..nu asa