| andreealoveyou999 a întrebat:

Buna,am o intrebare si doresc un sfat sincer,am o prietena pe care o cunosc de doi ani aproape,semanam foarte mult,cam in toate privintele,...dar de cand am cunoscut o se cam da la mine,gesturi,zambete,priviri,ochiade,asi tot linge buzele cand santem doar noi doua,si multe alte chestii care o femeie hetero nu le ar face sau poate ca da nici nu mai stiu, dar ce as vrea sa stiu.cum sa o fac sa si dea pe fata ce simte,eu o ador,o iubesc enorm, nu i am spus ca o iubesc dar ea da.sfat.pliss multumesc

10 răspunsuri:
| Făgăraş a răspuns:

Hristos a inviat!

Pai prietene la tine situatia este foarte clara! Pe de o parte avem din partea domnisoarei dorinta ( care coincide foarte probabil cu prezenta sentimentelor ), iar pe de alta parte dorinta ta. Eu cred ca trebuie sa iti faci curaj si sa ii spui ceea ce simti si ca doresti sa fiti impreuna. Gesturile ei arata clar acest lucru! Important este sa ii spui clar cee ce vrei de la ea! Mult success!

| Făgăraş a răspuns:

Aoleuuu...scuze..eu nu am fost atent cand am citit..cu doua fete nu e bine...tongue

| mihai69 a răspuns:

„...nu i am spus ca o iubesc dar ea da."
===
Partea asta nu prea am priceput-o; adică ea ți-a spus că te iubește, sau doar asta crezi tu că înseamnă gesturile și purtarea ei?
Oricum, dacă n-ai curaj să vorbești cu ea deschis despre ceea ce simți, încearcă să vezi cum reacționează dacă o atingi „în joacă / din greșeală" - faze de genul o iei în brațe când vă întâlniți și în afara pupăturilor de rigoare, o mână de-a ta să-i treacă ușor peste sâni. Sau caută să-i iei mâna într-a ta... Sper că ai prins ideea.
Eventual pune un film „tematic" și pe urmă discută cu ea pe marginea subiectului. Sugerez ceva din lista de mai jos:
- Lost and Delirious (2001)
- Loving Annabelle (2006)
- Imagine Me & You (2005)
- Better Than Chocolate (1999)
- Habitación en Roma - http://www.imdb.com/title/tt1263750/
- I Can't Think Straight - http://www.imdb.com/title/tt0830570/
mă rog, ceva de genul.
Sper că te ajută ideile astea.

| neutrino a răspuns:

Da-i putin curaj si spune-i ca o iubesti.

| Holiday a răspuns:

Cel mai simplu ar fi s-o intrebi ce parere are despre relatiile intre persoane de acelasi sex. Poti deschide discutia in contextul in care, sa zicem, cititi sau vedeti la TV o stire despre homosexuali. I-ai putea spune ceva de genul "relatiile intre persoane de acelasi sex imi par ok, chiar mi-as placea sa am o relatie cu o fata, tu ce parere ai?"

| ywar a răspuns:

Luati-va un dildo! E ok ca pret si tine loc de castravete! Poti sa il consumi si in stare naturala!

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Ce as vrea sa fiu cu voi acum laughing

| vreaumult a răspuns:

Tu esti fata si se da o fata la tine? doamne du-te la un pshiholog

| andreealoveyou999 explică (pentru vreaumult):

Nu am de ce asa sant de la 14 ani

| andreealoveyou999 explică (pentru vreaumult):

Nu sant singura lesbiana din Romania, exista cel putin 500.000 in Romania