Eu as ramane. Asta inseamna sa iubesti cu adevarat. Nu spun ca ar fi usor, dar nici nu as putea sa-l parasesc, as fi alaturi de el si as incerca sa-l ajut cu ce pot.
Nu multi,pentru ca in Romania este o problema de mentalitate,adica sa nu se faca de ras,sa nu rada prieteni de el etc,si multi daca ar aveao prietena sau prieten ar pleca de el sau ea,eu unul i-as fi alaturi sa o ajut sa treaca peste acest hop,daca as parasio, as fi un las, si inseamna ca nu am iubit-o niciodata, si ar fi o lovitura dura pentru ea, in viata trebuie sa gandesti liber si sa nu uiti ca acea pers isi pune vointa si puteria de convingere in tine.
Sincer asta se intampla cam in vreo 4-5% daca exista iubire nu conteaza ca e ciung, orb, schiop, ...etc,astea sunt niste detalii mai putin importante dar unii pun accent foarte mult pe asta dar un am cu dizabilitati este un om mai bun deoarece este trecut prin viata
Daca e iubire adevarata exista sanse! Dar daca nu, depinde de "caz"... Deci 10%-15%
Cel mult 40%. Mai exista si tineri care isi iubesc partenerul/partenera cu adevarat, si nu doar pentru aspectul fizic si/sau pentru bani. :*
anonim_4396 întreabă: