| Alexandraa8776bv a întrebat:

Buna am o întrebare și tot o data sunt și foarte curioasa dacă am avut ocupația luna aceasta pe 17 iar pe 19 am avut contact sexual (cu fin înăuntru ) pot rămâne însărcinată? Asta și îmi doaresc dar nu am timp pana luna viitoare sa fac test ma poate lămuri cineva dacă sunt sau nu șanse

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil/din cate se pare ''ocupatia'' amintita de tine reprezinta de fapt procesul fiziologic absolut normal in cazul fiecarei femei si aceasta se numeste MENSTRUATIE. Daca presupunerea mea este logica si corecta, atunci trebuie sa stii acest lucru pentru ca pe viitor sa folosesti definite/termenul correct. De asemenea ar fi trebuit sa fii deja exact, precis si corect informata in privinta momentului in care organismal femeii devine apt de a procrea. In cazul in care sexul amintit a fost practicat in a 2-a zi de MENSTRUATIE, chiar daca sperma a fost ejaculate IN VAGIN, formarea sarcinii in acest moment al ciclului menstrual este in proportie de peste 99% IMPOSIBILA. Pentru informarea ta CORECTA trebuie sa stii ca formarea sarcinii este posibila doar in cazul in care sperma ajunge IN VAGIN intruna sau in toate cele 4-5 zile apartinatoare PERIOADEI FERTILE a fiecarui ciclu menstrual. Multa sanatate!

| Alexandraa8776bv explică (pentru corbulalbrosu):

Menstruația a început pe 3 pe 17 a avut loc ocupația iar pe 19 am avut contact sexual cu soțul ejacularea logic ca a fost in interior ca altfel nu scriem scrisori Berzei eu as fi curioasa dacă as putea rămâne însărcinată... daca este posibil sa se întâmple minunea

| Alexandraa8776bv explică (pentru corbulalbrosu):

Ovulatia nu ocupația ma scuzi

| Alexandraa8776bv explică:

Ovulatia tel face figuri când scriu ma scuzați