Eu sânt vegan de mic copil și am 33 de ani. N-am mâncat niciodată proteină animală.
Nu am avut niciodată nici o problemă de sănătate de nici o natură.
Acum n-aș știi să-ți spun dacă problema ta nu e cumva o problemă temporară de adaptare de la regimul alimentar carnivor la cel vegetarian sau lacto-vegetarian.
Ce pot să-ți spun cu siguranță e faptul că odată ce te-ai adaptat la regimul vegan sau vegetarian, nu ai cum să ai probleme de genul ăsta din cauza asta. Dimpotrivă, poți avea unele îmbunătățiri.
Nu stiu daca exista o legatura intre ce mananci si apetitul sexual.
Dar nu e bine sa nu mananci deloc carne, carnea are proteine bune pentru organism.
Daca vrei nu manca carne de porc dar mananca carne de pui si de peste.
Nu are nici o treaba mancatul carnii cu apetitul sexul, mai ales ca mananci oua si lactate care tot proteina sunt, este vorba de atractia sexuala, de placerea de a avea sex, de comportamentul ei fata de tine sau in timpul sexului samd.
A ține un regim vegetarian e mult mai complicat decât a ține un regim omnivor. De aceea ai putea avea anumite carențe (fier, calciu, vitamina D și B12). De asemenea carnea e o sursă de sare, deci dacă nu consumi sare duci lipsă de sodiu și clor.
Apetitul sexual de care vorbești, nu a scăzut de la renunțarea la carne. El a scăzut din alte cauze: sexul prea des cu iubita ta sau cu alte fete ocazionale și masturbarea în exces.