Cum adica ai "pofta de sex mult" dar nu te exciti deloc? Pofta de sex inseamna excitare.
Oricum, ma gandesc ca poate nu ai incercat cu cine trebuie. Incearca si cu o fata.
Buna. Nu este ok ca ai nevoie nevoie de alcool pentru a te excita. Ia legătura cu un sexolog și psiholog.
Nu mă exit? exit in engleza inseamna iesire, ori tu nu te exciti este cu totul diferit, nu te exciti deoarece ori nu i ti place partenerul cu care faci sex ori nu stie el sa te excite, iar faptul ca bei nu este bine deloc, o sa devii alcoolică si i ti distrugi sanatatea, acum depinde si cît bei, un pahar două e ok, dar nu in fiecare zi, mai rar.ce varsta ai?
Nu sunt alcolica și nici nu devin alcoolica doar ca doar atunci am chef de sex foarte mult doar ca beau și îmi da pofta aia de sex. Și am 23 de ani.
Problema trebuie rezolvata la un doctor. Dar, daca pana atunci vrei sa faci sex, atunci iti trebuie alcool si lubrifiant, dar nu e sanatos.
Doctorul zice ca nu-i nimic în neregula cu mine, și totuși nu simt nimic?
De lubrifiant nu am nevoie ca ma umezesc destul de mult doar ca nu stiu nu simt nimic poate sunt nesimțită?
Sau penisul folosit e prea subtire?
Eu sunt destul de strânsă jos deci nu cred ca grosimea este problema
Dar am folosit și un penis gros și am simțit un pic de durere dar plăcere nu?
Degetele tale au reusit sa te faca sa simti ceva?
Clitorisul ii ok ca dacă se joaca cu el ii ok îmi place ma exista dar dispare în momentul în care o baga înăuntru
Ai avut un singur partener pana acum? Daca nu, a fost la fel cu toti?
Am avut 5 parteneri și dintre care doar unul ma făcut sa ma simt cat de cat doar ca nu foarte tare.
Atunci sa fie o nepotrivire sexuala?
Probabil. Nu stiu ce sa ma zic?
Parerea mea e ca nu ai gasit partenerul potrivit.
Probabil ca și asta o fi problema.
Bună. Mi-ai dat cerere de prietenie și mi-ai trimis mesaj. M-ai întrebat din ce oraș sunt dar eu nu îți pot răspunde deoarece nu îmi permite statutul de utilizator junior. Daca vrei trimite-mi mesaj cu alta rețea de socializare dacă vrei sa discutam.