| lory1209 a întrebat:

Bună, am o întrebare, stiu ca ii cam ciudata întrebarea sau poate sunt ciudata doar eu...
Nu stiu cum sa ma exprim mai bine, doar ca nu ma excit deloc când fac sex cu cineva trebuie sa se chinuie mult sa ma excite, precizez ca am pofta de sex mult mai ales când consum alcool doar ca nu prea ma excit deloc. Ce as putea face în legătură cu asta?

23 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cum adica ai "pofta de sex mult" dar nu te exciti deloc? Pofta de sex inseamna excitare.
Oricum, ma gandesc ca poate nu ai incercat cu cine trebuie. Incearca si cu o fata.winking

| lory1209 explică (pentru wildthing):

Asta este cel mai interesant ca doar atunci când beau am chef de sex doar ca în momentul actului sexual nu simit nimic.

| AnemonaP a răspuns:

Buna. Nu este ok ca ai nevoie nevoie de alcool pentru a te excita. Ia legătura cu un sexolog și psiholog.

| lory1209 explică (pentru AnemonaP):

Nu este ok, eu știu și tocmai ca nu știu ce sa fac în legătură cu asta. Psihologul nu ma ajuta cu nimic însă sexologul zice ca sunt prea încordată cică dar când beau alcool sunt foarte relaxata și tot degeaba deci nu stiu

| AnemonaP a răspuns (pentru lory1209):

Și psihologul te poate ajuta. Dacă ești 100% sănătoasă, blocajul este mintal.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti frigidă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mă exit? exit in engleza inseamna iesire, ori tu nu te exciti este cu totul diferit, nu te exciti deoarece ori nu i ti place partenerul cu care faci sex ori nu stie el sa te excite, iar faptul ca bei nu este bine deloc, o sa devii alcoolică si i ti distrugi sanatatea, acum depinde si cît bei, un pahar două e ok, dar nu in fiecare zi, mai rar.ce varsta ai?

| lory1209 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt alcolica și nici nu devin alcoolica doar ca doar atunci am chef de sex foarte mult doar ca beau și îmi da pofta aia de sex. Și am 23 de ani.

| gogugogugogu a răspuns:

Problema trebuie rezolvata la un doctor. Dar, daca pana atunci vrei sa faci sex, atunci iti trebuie alcool si lubrifiant, dar nu e sanatos.

| lory1209 explică (pentru gogugogugogu):

Doctorul zice ca nu-i nimic în neregula cu mine, și totuși nu simt nimic?

De lubrifiant nu am nevoie ca ma umezesc destul de mult doar ca nu stiu nu simt nimic poate sunt nesimțită?

| gogugogugogu a răspuns (pentru lory1209):

Sau penisul folosit e prea subtire?

Eu sunt destul de strânsă jos deci nu cred ca grosimea este problema

Dar am folosit și un penis gros și am simțit un pic de durere dar plăcere nu?

Degetele tale au reusit sa te faca sa simti ceva?

Clitorisul ii ok ca dacă se joaca cu el ii ok îmi place ma exista dar dispare în momentul în care o baga înăuntru

Ai avut un singur partener pana acum? Daca nu, a fost la fel cu toti?

Am avut 5 parteneri și dintre care doar unul ma făcut sa ma simt cat de cat doar ca nu foarte tare.

Atunci sa fie o nepotrivire sexuala?

Probabil. Nu stiu ce sa ma zic?

Parerea mea e ca nu ai gasit partenerul potrivit.

Probabil ca și asta o fi problema.

| Cristian226 a răspuns:

Bună. Mi-ai dat cerere de prietenie și mi-ai trimis mesaj. M-ai întrebat din ce oraș sunt dar eu nu îți pot răspunde deoarece nu îmi permite statutul de utilizator junior. Daca vrei trimite-mi mesaj cu alta rețea de socializare dacă vrei sa discutam.