| anonim2533 a întrebat:

Buna, am o intrebare.
Story...
Intro zi m-am urcat asa in joaca pe iubitul meu si el statea pe scaun. Ne sarutam si cum eu nu sunt experimentata, nu stiu ce mi-a venit sa ma frec de el in timp ce ne sarutam. El ma ridica in sus si in jos si nu-mi placea, asa ca faceam niste valuri, cu bazinul, sper ca intelegeti.
El mai bine de o saptamana incepea sa imi readuca aminte de chestia aia, am crezut ca am facut ceva rau, el zicea ca nu doar ca nu se astepta la asta de la mine.
O alta faza...
Ma uitam cu doi colegi la un video pe Youtube cu niste dansatoare si la un moment dat una din ele se apropie de un tip si face cu corpul gen un val pe el, dar senzual, cu pieptul in fata. Parea asemanator cu ce am facut eu doar ca la mine, el statea pe scaun.
Si ei atunci ziceau "mamaaa...ce buna e la pat"
Si i-am intrebat ce inseamna cand faci asa si au zis ca inseamna ca fata e buna la pat, si ca daca sarea pe el gen in sus si in jos insemna ca nu-i buna, cica e buna rau daca face valurile alea.
Inseamna ca eu sunt buna la pat si de aia era surprins prietenul meu?

Dau funda

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prietenul tau a fost surprins fiindca gestul tau inseamna: vreau sa facem sex acum si probabil nu se astepta la asta. Probabil nici tu nu vroiai, dar nu te-ai gandit la sensuri. Nu inseamna ca esti buna in pat, baitul care ti -a zis asta probabil nu are habar ce inseamna asta.

| HazelEyes77 a răspuns:

A fost doar o reactie de moment a ta fara vreun apropo sexual evident dar probabil iubitul tau a perceput altfel lucrurile si a fost surprins. Explica i ca habar n ai avut ca astfel de miscari scot in evidenta faptul ca ai multa experienta in dormitor. Cand tu de fapt n ai deloc. O sa si faca o parere gresita si nu cred ca vrei asta. Numai bine

| Alex367 a răspuns:

Aia e poziție foarte buna de facut sex, deci poate insemna si asta.