| anonima0901 a întrebat:

am o intrebare urgenta. Ieri pentru prima data am avut un raport sexual cu prietenul. La inceput am folosit prezervativul ( mai exact de 5 ori) si a 6 oara s-a primit ca am facut fara, ( in total se primeste ca timp de 3 ore a ejaculat de 6 ori) a 6 oara fara prezervativ, dar nu a ejaculat in mine, dar am frica ca sa nu se intimple ceva ( tocmai zilele acestea ar trebui sa-mi vina ciclu si deci sunt in perioda fertila), si inca cind am sters sperma de pe mine am facut prima baie cu apa rece si azi am aflat ca spermatozoizii supravietuesc mai bine la ambient rece. Spuneti-mi sunt in pericol? care este probabilitatea ca poat sa ramin insarcinata? va rog seriozitate, e foarte important pentru mine...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca zilele astea ar trebui sa iti vina mesntruatia, esti in perioada cu fertilityate minima (adica in ultimele 5 zile inaintea unei menstruatii). Spalarea nu este niciodata o metoda de contarceptie, indiferent ce apa folosesti. daca partenerul tau si-a facut toate analizele necesare, nu esti in nici un pericol. Exista un risc de sarcina, cam de 5-10%, dar nu este nimic periculos in a deveni mama.
Cel mai grav este ca esti extrem de prost informata si ignoranta (de exemplu nu stii care este perioada fertila, ceea ce ma face sa cred ca n-ai discutat in prealabil cu un medic, ca poate partenerul tau nu si-a facut toate analizele necesare, ca nu ati discutat exact ce se va intampla cand vei ramane insarcinata, etc). De aceea cred ca este urgent sa mergi sa discuti pe larg cu un ginecolog. Oricum in prima luna de la inceperea vietii sexuale este obligatoriu un consult ginecologic, eu iti recomand sa platesti o consultatie intr-un cabinet foarte bun si sa petreci acolo in jur de o ora discutand cu ginecologul tot ce trebueie sa stii despre viata sexuala, boli cu transmitere sexuala, contraceptie, igiena sexuala, sarcina, etc

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Omg! 3 ore sex?laughing

| maradi3 a răspuns:

Mda...un prim raport sexual...de 6 ori in 3 ore! Sectiunea"bancuri"e mai incolo fato!

| dreamgirl94 a răspuns (pentru maradi3):

Auzi draga? te crezi fata cumva? si eu prima data am facut-o de 4 ori.

| Silviu591 a răspuns:

Asa ca iepurii laughing nu-i rau

| Pooc a răspuns:

Daca ai ramas asta e. Daca nu sti sa te protejezi! Du-te la doctor si vezi!winking