Asta se numeste dragoste pura adolescentina! aveti grija de relatia voastra si nu va grabiti in nici un fel de "nimicuri" considerate de restul` care pentru voi poate fi fatal! 1. el chiar s-a indragostit de tine, si te respecta (consider ca e matur la varsta lui) 2. nu conteaza ce spun altii despre voi, conteaza ce credeti voi! si, da ar trebui sa ii iei o mica atentie daca considerati ca sunteti impreuna! nu sofisticat, ceva mic si neinsemnat, dar care sa aiba valoare sentimentala pentru voi! (de ex: poti face o poza cu voi doi si pusa intr-o rama, cu un mesaj dragut langa el. lasa "te iubesc" mai tarziu mai poti astepta consider, pentru ca nu a existat acea atingere intre voi:chiar si un sarut, "te iubesc" il folosesti cand simti ca este a tau pe deplin, si inca sunteti conectati doar "spiritual", "fizic" nu a-ti avut contact! imi place ca mai exista adolescenti care isi traiesc copilaraia care nu se grabesc cu lucrurile si isi pot maturiza dragostea mai tarziu prin simpla inocenta a lor! iar cat despre Costel, ai vazut ca nu te merita daca a acceptat sa iesiti in 4! si se mai si sarutau de fata voastra! aveti grija de voi 2 si nu lasati rautatile din lumea asta sa va distruga dragalasenia si puritatea privirii cu care incercati sa cuprindeti lumea! sper ca ai inteles mesajul meu, si iti doresc o adevarata iubire ca-n povesti! pentru ca meriti! muahh:*
Sincer mie mi se pare super aiurea sa stai cu un baiat 3 luni si sa nu te saruti cu el.mai ai si 14 ani ma rog, este viata ta si relatia ta.deci faci cum vrei.dar parerea mea este sa faci tu pasul asta si sa-l saruti. Si mai bine las-o balta cu cadoul.voi nici nu avansati in relatie.pentru ce sa ii iei cadou?
Sincer, eu cred ca e poveste minunata si in continuare cred, ca tu cu Radu procedati bine, e prea repede dupa o zi sa ai primul sarut!?
Ar fi frumos sa ii iei si tu un cadou de ziua indragostitilor, si chestia aia cu,, te iubesc'' ar fi frumos sa o spui. Sper sa va tina!
Scuze. ca iti zic da fato trezeste-te ai 14 ani. mie una mi se pare o tampenie sa fi cu unu si sa nu te saruti cu el:d. cadou de valentine`s day. :] paii ai putea sa il pupi... macar acum daca tot nu l-ai pupat. pentru ca daca cumva va ceti desparti. o sa regreti ca nu l-ai pupat. deci mnha pupal.si zi ca il iubesti funda:d?