Hmm,in mare parte zic ca e bine,dar totusi relatia voastra seamana mai mult cu o relatie de prietenie.E frumos ca sunteti prieteni,ca va distrati impreuna ca doi copii, ca nu va purtati matur prea devreme si ca asteptati sa va cuprinda sentimentele treptat.Dar totusi, cred ca in 3 luni, chiar daca ai 14 ani(unele fete au relatii si mai de mici, zic ca e varsta potrivita sa ai primul prieten asa)cred ca primul sarut trebuia sa se intample in 3 luni.Ai putea sa iti pui niste semne de intrebare,fiindca daca nu a incercat sa te sarute pana acum,nu e prea clar ce vrea de la tine si daca intr-adevar te place, desi baietii sunt destul de imaturi, dar daca il atragi ar fi trebuit sa simta nevoia sa te sarute.Nu e asa greu sa inveti,doar sa te simti pregatita sa inveti si sa fie persoana potrivita,sa il placi mult,te iei dupa el si treptat o sa te perfectionezi,daca si el stie. Poate nu te-a sarutat ca nu stie nici el.Eu spun ca e bine sa le combinati,nici sa va sarutati intr-una ca ei, ca te saturi si de atata sarutat, dar nici sa nu te saruti deloc in 3 luni, deja e destul de tarziu, in primele luni trebuie sa existe un prim sarut care sa confirme sentimentele dintre voi si ca nu e o simpla relatie de amicitie.
E mult mai bine cum ati facut voi! intr-adevar, in zilele noastre, sunt destul de rare fetele care nu au avut inca primul sarut la 14 ani, din pacate, desi nu ar trebui sa se grabeasca asa! si eu am avut primul meu sarut la 14 ani. si mi se pare foarte urat si penibil din partea lor ca se sarutau astfel in fata voastra, in public. asa ceva nu se face, desi adevarul e ca toti o fac, din pacate!