1.) Este indicat sa-ti cumperi din farmacie un test VENERIS 3in 1 cu ajutorul caruia acasa vei reusi sa determini de ce natura este INFECTIA vaginala si pe urma sa folosesti un tratament adecvat pentru a distruge agentul patogen care s-a instalat in interiorul vaginului.
https://www.pilulka.ro/......iaza-1-buc
2.) Sau te prezinti la un Laborator de analize medicale pentru a fi prelevata o proba/mostra de secretie vaginala si in urma analizei pe baza rezultatului obtinut sa se determine natura agentului patogen si bineinteles si tratamentul medicamentos adecvat de a fi folosit
3.) Te prezinti la un cabinet medical de ginecologie pentru a fi consultata si medicul ginecolog pe baza celor constatate sa-ti prescrie tratamentul medicamentos necesar sa fie folosit.
Multa sanatate!
Posibil o infectie cu transmitere sexuala, numita tricomonas.
Te sfatuiesc totusi sa mergi la un medic ginecolog pentru un test al secretiei vaginale sa vada cu ce esti infectata, ca sa primesti tratament adecvat atat pentru tine cat si pentru partnerul de sex.
Sunt virgina
In cazul asta este posibil sa fie o candida albicans.
Dar tot trebuie sa mergi la medic, pentru a se constata de ce natura este secretia ta urat mirositoare.
Am fost deja acum sunt bine
Hai in pv sa vb vrei?
Dar cand ai fost la ginecolog, in noaptea de 27 feb?
Ai pus intrebarea in 26 feb...
In 27 feb comentai ca esti virgina,
Iar in 28 feb ai spus ca deja ai fost si esti bine...
Unde ai fost?
Fiindca la ginecolog nu se poate merge asa peste zi sau noapte, pana nu-ti faci programare, analize medicale, pana nu primesti raspuns la analize care dureaza minim 1 saptamna, pana nu ajungi din nou la ginecolog sa primesti tratament... ori tu afirmi ca ai fost si acum esti bine, la nici 24 de ore dupa ce ai pus intrebarea?
Pacat, cu minciuna nu rezolvi probleme de sanatate!
Nu a fost grav Doamna am platit un doctor ginecolog in privat sa ma controleze. Mi-am cumparat o cutie de pastile REGEVAGIA DIRECT PLUS x 10 CPR. acum sunt bine...
Ma indoiesc ca medicii ginecologi sunt asa de inebuniti dupa bani, incat sa faca ture pe furis noaptea, ca sa te consulte pe tine.
Dar tine-o tot asa cum minciuna... si vei vedea cu ce dispret te vor privii oamenii.