Părere mea este ca ma bine rămâi cu cel de al doile băiat
Chiar dacă acum nu îl iubești forte mult cu timpul îl vei iubi
Eu crede ca primul băiat nu te iubit și Dora profita de bunătatea ta
Sincer, dacă tu chiar ai atâta respect pentru sine să stai să mâțâi după unu care te jignește și te înșală... n-ai decât
Da dar nu stiu ce sa fac sa nu il mai iubesc
In plus tipul asta e un tip frumos, de care poți avea atracție, si pe fostul nici nu te uiți la el! ce dumnzeu sa fac
Ce ar putea sa iti placa si sa vrei sa ramai cu o jigodie care te jigneste si nu te respecta?
Dorinta de a fii pres la usa, sa mature cu voi, sa va bata?
Este practic de neinteles o asemenea obsesie pentru un golan, care te mai si inseala pe deasupra.
Interminabila poveste cu aparitia altui baiat care se comporta frumos, insa tot fostul e ce trebuie chiar daca va mai dadea o flegma, un pumn, va mai insela, e deja cliseu asta, era prea previzibila intrebarea. Tot ce am de zis e ca unele va meritati soarta cu varf si indesat.
Sa sti ca nu te judec pentru ce zici, ca ai drepatate! da vezi tu inima..nu prea poți sa ii faci o direcție
Trebuie sa îți petreci mai mult timp cu noul băiat și sa fiți mai deschiși
Sunt de 3 luni împreună cu el, el ma iubește mult!
Sunt uneori prea miloasa ca il vad ca are și familia dezbinata si nu stie ce sa facă cu viata lui
Părere mea este ca noul iubit nu îți ofere ce a ce îți oferea vechiul mai bine ai încerca sa faci aceleași lucruri cu noul tău iubit pote și partidele de dragoste sunt forte diferite
Părere mea este ca ma bine rămâi cu cel de al doile băiat
Chiar dacă acum nu îl iubești forte mult cu timpul îl vei iubi
Eu crede ca primul băiat nu te iubit și Dora profita de bunătatea ta