| Mario7997 a întrebat:

Am o mare dilema.Acum cateva zile o fata mi-a dat cerere de prietenie.Nimic ciudat pana aici. Dupa ea m-a bagat in seama si am inceput sa tot vorbim.Ma uitasem peste pozele ei.In poze arata blonda, cu ochii albastrii foarte frumoasa.Imi placea asa mult felul in care vorbea.Parea asa isteata.Si desigur, imi placea si cum arata.Doar ca un prieten mi-a zis ca acesta pare un cont fals.Si i-am zis ei sa imi trimita o poza cu ea si sa isi scrie pe mana "uite".Dar nu a fost asa.Ba chiar mi-a recunoscut ca e cont fals.Mi-a zis doar ca a vrut sa-mi demonstreze ca nu doar aspectul fizic conteaza.Ci si sufletul omului.Nu prea am inteles.Insa dupa a zis cine e cu adevarat.Si am ramas masca.O stiam din liceu.Era o fata care ma placea asa de mult.Dar nu si eu pe ea.Arata bine la corp dar era uratica la fata.Si faza e ca odata cand am vorbit cu ea de pe acest cont fals, i-am povestit ca am cunoscut o fata care se tinea scai dupa mine.Si i-am zis ca era foarte urata si ca o "strica" fata rau.Si totusi, ea si-a pastrat calmul si mi-a vorbit frumos in continuare.Mi-a zis ca ea m-ar fi iubit neconditionat cu toate defectele mele.Mi-a zis ca ea nu ar fi facut cum a facut fosta mea iubita.M-a barfit la tot liceul ca nu stiu sa sarut cum trebuie etc. Oricum ce vreau sa zic e ca aceasta fata m-a pus asa pe ganduri.Nu stiu cum sa exprim ceea ce simt.Din ce-am vorbit parea o tipa asa de tare cu o super personalitate.Imi placea asa mult sa vorbesc cu ea.Si in mintea mea mi-o imaginam ca fata din pozele acelea fake.Dar acum sunt foarte confuz.Nu stiu ce sa fac.Ce credeti? Ma indragostesc de fata aceasta sau cum?

2 răspunsuri:
| EMadalina94 a răspuns:

Din pacate oamenii se pot preface dacă a folosit un cont fake nu poti ști cat de adevărată a fost acea conversaţie. Da e smart, dar tot odată si mincinoasă, putea să intre in cercul tău de prieteni să te facă sa te indragostesti de personalitatea ei. Da, poti avea sentimente confuze in legatura cu ea. Dar când o scoti la un suc si o privesti e confuz. In plus o fată care luptă in felul ăsta să cucerească un băiat va fi o iubită posesivă. Știu, frumusetea e trecătoare dar ea in ochii tăi nu poate fi pe veci o poza fake. Fă ce simţi dar gândește inainte, sentimentele de moment vor dispărea atunci când vei descoperi cine e. In plus tu ai spus se ţine scai de tine! Crezi că poti să ai o relaţie cu o fată obsedată? Decizia e a ta 100% dar calculează nu te pripi! Dar dacă nu te atrage fizic e inutil!

| dante94 a răspuns:

Daca avea suficienta incredere iti dadea contul ei adevarat. Faptul ca te-a mintit de la inceput e destul de grav.Totusi mai da-I o sansa.Vezi cum e ca si personalitate. Poate gasiti chestii in comun sau nu