| zmenta1994 a întrebat:

Am o mare dilema. Acum doi ani m-am despartit de prietenul meu din cauza rudelor mele. De atunci vorbesc aproape mereu cu el. I-am fost alaturi mereu cand avea probleme, si el mie. Are incredere deplina in mine, imi spune orice, tot ce are pe suflet. Imi da de multe ori de inteles ca inca mai tine la mine, dar el are prietena de 2-3 luni. Acum recent mi-a spus ca nu ma poate uita indiferent cat de mult incearca si mi-a propus sa ne intalnim. Mentionez ca si eu tin la el. Ce ar trebui sa fac? Oare ar fi sanse sa mai fiu cu el? Nu stiu daca as fi in stare sa ma bag peste prietena pe care o are acum.

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, se spune ca in dragoste si in razboi totul e permis.Eu zic sa faci ce iti spune inima dar si constiinta, sa nu iti para rau ca te-ai bagat in relatia lor, ca se poate intoarce roata si sa patesti si tu la fel, nici tie nu ti-ar conveni sa fi parasita pentru.alta,insa...intr-un fel eu daca as fi in locul tau m-as gandi bine inainte sa iau o decizie.
Ce tie nu iti place, altuia nu ii face, e adevarat asta, dar pe deoparte, daca tii la el si el la tine, atunci nu stiu, poate ar trebui sa incerci o relatie cu el, ca pana la urma daca ratezi sansa poate iti va parea rau, decat sa suferi fara el, mai bine sa te bagi cu el chiar daca are prietena si stiu ca nu e frumos sa te bagi in relatia cuiva, dar cand e vorba de tine si de fericirea ta, atunci fa ce simti.

| Zenithf a răspuns:

Au, problema mare. Sa zic la figurat, daca intra intr-o gradina caii se strica castravetii, daca intelegi. O relatie care este "impunsa" din toate partile are putina sansa. Acuma depinde de tine, voi tineti asa de tare unul la altul, veti reusi daca tu ii vei pune la respect pe aceia care sunt impotriva. Doar daca nu sunt si parintii tai, cu ei ar fi bine sa va intelegeti toata viata (si tu si prietenul tau), nu incerca ceva cu el pana nu stii sigur ca parintii tai sunt de partea ta.
Dar mai intai trebuie sa-si clarifice si el situatia cu fata cu care este acum. thinking

| blue-star a răspuns:

Raspunsul este DA.
Ai sanse sa fi cu el, dar nu stiu daca e bine.
V-ati despartit odata, deci de unde stii ca nu se va repeta. Daca se va intampla sa fiti impreuna si daca Doame-fereste v-ati desparti din nu stiu ce motiv, atunci amandoi veti suferi si mai mult.
Mai bine spune-i ca tu nu esti pregatita sa faci asta din nou, deoarece nu vrei sa suferi.
Daca te iubeste va intelege, iar asta nu va va afecta prietenia prea tare.
Si mai tine cont ca el e cu cineva acum. Ce-o sa faca? O sa o lase pe aia pentru tine, sau se va impartit intre doua, pe care poate ca nici nu le iubeste?
Un astfel de baiat nu merita o a doua sansa, decat daca tu il iubesti si ai mare incredere in el.
Deci, orice as spune eu sau altii, singura voce care te poate ajuta e vocea inimii.
Take care!

| Lexy ♥ a răspuns:

Eu cred ca inca mai tine la tine si te place :X nu ai nimic de pierdut daca te duci sa te intalnesti cu el mai ales ca va intelegeti bine si poate iti spune si ce are de gand in legatura cu voi. Iar peste prietena lui nu te bagi pentru ca intr-un final el alege cu cine ramanewinking Bafta:*

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Cel mai bine ar fi să discuți cu el și să-l întrebi dacă vrea să fie cu tine sau cu prietena lui actuală. Dacă te vei băga peste ei nu va fi tocmai bine, vei fi acuzată că le-ai stricat relația. Șanse să fii cu el ar fi, dar în dragoste trebuie să gândești și cu mintea, nu numai cu sufletul. Poți să te decizi numai după ce discuți cu el. Ai mare grijă ce faci, pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciorba reincalzita numai are acelasi gust!

| zmenta1994 explică:

Mentionez ca s. a despartit de aia de aproximativ o luna inainte de inceperea vacantei happy