| Maria_Diana_1994 a întrebat:

Am o mare dilema si as vrea sa povestesc totul cu de'a amanuntul : pe 28 octombrie 2012 mi-am inceput viata sexuala. Iubitul meu m-a dezvirginat fara prezervativ. De obicei, menstruatia imi venea pe la inceputul lunii pana in 8-9 insa luna viitoare, in noiembrie mi-a venit menstruatia pe 11; am considerat ca este doar o mica dereglare. Fara sa ne dam seama pe 31 noiembrie, la sfarsitul lunii si chiar aproape de inceputul lunii viitoare ( cand sunt in perioada fertila ), am facut-o iar fara prezervativ. El zice ca nu si-a dat drumu, si ca a avut grija. Dupa, pe 14 decembrie am vazut " minunea " sa zic asa cand mi-a venit menstruatia care m-a tinut doar 3 zile. si a 4a zi abia mai venea cate o picatura. Si din pacate, in noaptea de revelion, iarasi s-a intamplat fara. De atunci, ma simt foarte imbalonata dupa ce mananc. Ragai mai mereu chiar si dupa ce beau putina apa. Sughit cam des. Nu ma simt bine daca nu fumez o tigara dupa ce mananc. Si ma simt tot mai depresiva din cauza gandului ca as putea fii insarcinata. Nici nu vreau sa ma mai uit in oglinda pentru. ca am mereu tendinta de a-mi ridica bluza si am senzatia ca in fiecare zi burtica mea creste. Nici nu prea mai mananc ca numai vreau sa ma imbalonez. Ma gandesc ca poate a fost perioada asta acum de sarbatori, alcool, distractie etc. Tin sa mentionez faptul ca eu sunt din constanta, si cam toate sarbatorile de iarna le-am petrecut aici. Insa din a 2a zi de craciun am plecat la munte. Ma gandesc poate schimbare de clima, de mediu. O viata noua, viata sexuala, in care am inteles ca au multe schimbari... P.S: am 18 ani.

Răspuns Câştigător
| Pissicuts a răspuns:

Suntem in aceeiasi situatie. Si eu la fel am fost, primele luni mi-a venit normal, si dupa ce am facut-o a doua oara s-a dereglat, nu mi-a venit cu data fixa si mi-a intarziat 2 luni, bine inteles, m-am speriat, eram balonata, vomitam foarte des. Mi-am luat un test, si era negativ, dar tot imi puneam intrebarea, ca atunci de ce mereu ma balonez asa tare, si imi intarzie. Dar mi-a dat medicul, ceva pastile mai slabe gen anticonceptionale, si a revenit totul la normal. Si daca faci fara, inainte sa iei aceste pastile, te protejeaza! Eu mi-am pus viata in pericol, ca sa incerc acest lucru, si chiar ma protejat! Ar trebuii sa fiti mai atenti! P.s am aceeasi varsta ca ata!

3 răspunsuri:
| mariass a răspuns:

In loc sa stai sa te tot intrebi :" daca sunt insarcinata? de ce mananc? de ce m-am mai ingrasat?" mai bine te-ai duce la farmacie, ai cumpara un test de sarcina (10-15 lei) si ai sta mai linistita.

| danielcoman32 a răspuns:

Hai pe mes sa vorbim, id meu e daniel.coman32

| Pissicuts a răspuns:

Mersii pentru funda!