Poate baiatul vrea doar o relatie de prietenie, sa te aiba ca o sora, ceva de genu.Cautama pe mess roby_spicu2000 ca sa vorbim poate te ajut mai mult
Iti pierzi timpul draga mea, deja au trecut 4 luni si relatia voastra nu a evoluat, deci bati pasul pe loc... iti consumi energia degeaba, gandurile si nu o sa ai nici un rezultat, dar ca iti iasa din minte, pune catile pe fata cu el si intreaba-l : ce doreste? O relatie cu tine sau doar sa fiti amici si sa comunicati prin mesaje?
Vorbeste cand e plictistit.nu te place cu adevarat.si niciodata nu-i mai spune cuiva ca nu ai incredere in el.pur si simplu spune ca ai fost dezamagita in trecut si sa te ia mai usor.
Daca nu v-ati mai vazut de acum patru luni,pune punct.
O relatie bazata pe mesaje poti avea si cu baiatul care aseaza rafturile la bacania din colt, sa-ti spuna ce produse au reducere zilnic!
Fara suparare!
O relatie implica si contact vizual si fizic, mana ta intr-a lui, o imbratisare calda, un sarut sau mai multe...mesajele sunt doar neputinta sa-l atingi pe celalalt si dovada ca gandul lui e la tine, in lipsa contactului fizic...dar la voi sunt numai mesaje care nu suplinesc nimic!
Pune punct.
Stiu exact ce simti fiindca si eu am aceeasi problema. Dupa cum ai spus si tu, poate e genul de baiat caruia nu ii place sa spuna ce simte.Eu zic totusi sa mai incerci, doar daca simti ceva pentru el. Daca nu, continua sa ii fii doar o amica. Sfatul meu ar fi sa il lasi pe el sa faca primul pas. Daca nu il face, inseamna ca vrea doar o relatie de amicitie.Te pup!
Lasă frustrările!
Sună-l şi vorbiţi ca pe vremuri. Întâlniţi-vă şi întăriţi-vă relaţia!
Surprinde-l prin caracterul tău, prezenţa fizică, gesturi drăguţe, mângâieri tandre. într-un cuvânt: Uimeşte-l!