| andrreaaavoicu a întrebat:

Bună, am o mare întrebare pentru băieți și chiar și fete, de când ma știu am o problema mare, după ce băieții ies cu mine ma trezesc ca îmi dau block, ca comportament consider eu ca sunt o persoana educata și nu cred ca ar fi asta problema, dar sunt destul de grăsuță și de la majoritatea am auzit după ca as fi balena și alte chestii. Sinceră sa fiu mi se pare aiurea ca prin mesaje sa zici ca am o personalitate frumoasa și in real sa faci chestii cum ar fi sa ma pupi și sa ma iei in brațe de parca îți place de mine apoi când pleci sa ma trezesc ca m-ai blocat peste tot. Poate ca sunt grasa dar nu am fata deformata și sunt destul de estetica facial și nici asa de rău fizic, de igienica nu poți sa zici ca n-as fi pentru ca sunt o persoana foarte spălată și epilata și tot ce tine de igiena, personalitatea și educația mea mereu sunt complimentate pana se ajunge la punctul contrariu, unde continue sa se comporte de parca ma plac, apoi ma blochează, e ceva mai nou acum ca, dacă nu vrei sa fi nesimțit te comporți de parca placi persoana și ii oferi afecțiune sau pur și simplu are ceva soarta cu mine? Încep sa îmi pierd speranța ca voi avea vreodată o relație.

22 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

| ania a răspuns:

Roagă=te tatălui nostru ceresc sa aduca in viața ta, la timpul pe care El il considera potrivit, persoana care El stie că ar fi potrivita pentru tine si să teajite sî ajungi la greutatea la care El stie ca organismul tau ar fi cel mai sanătos.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata si motivul pentru care primesti block"
"...dar sunt destul de grăsuță și de la majoritatea am auzit după ca as fi balena și alte chestii"

Mai spui asta:
" poate ca sunt grasa dar nu am fata deformata și sunt destul de estetica facial..."
Baietii aleg fetele dupa aspectul fizic, si pentru ei o fata grasa, este respingatoare.
Daca ai avea macar jumatate din inteligenta pe care spui ca o ai, ai stii acest lucru si te-ai chinui sa slabesti.
Speranta sa-ti faci o relatie depinde numai de slabitul tau!

PS Stiu ca nu-ti va place raspunsul meu direct, dar este adevarul pe care putini sunt capabili sa ti-l spuna in fata, ca sa te poata ajuta. As prefera sa te superi pe mine azi, dar sa ma iei foarte in serios cu sfatul dat si peste un an de zile, cand vei fii slaba, sa-mi multumesti.

| PrajituraCuCaise a răspuns (pentru Violleta2022):

Violeta ce naiba ma violeta... nu, sunt o gramada de baieti carora le plac fetele grasute. E vorba despre cum te reprezinti tu ca om. Am multe prietene care desi sunt supraponderale sunt incredibil de placute si populare, chiar si cu baietii. Nu zic ca nu poti sa iti exprimi opinia, doamne fereste, dar e clar ca persoana aceasta e destul de tanara si astfel de comentarii (pe langa ca au sfaturi proaste) afecteaza enorm. Avem doar un corp si nu il putem schimba peste noapte iar pierderea kilogramelor pentru a fi pe placul altora este cel mai gresit motiv pentru a slabi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru PrajituraCuCaise):

Probabil sunt "o gramada de baieti carora le plac fetele grasute" in toata lumea, dar nu si in scoala ei, chiar mentioneaza ca o fac grasa si balena, care ar trebui sa-i traga un semnal serios de alarma, de ce copii se feresc de ea.
Apoi, nu-i sanatos sa fii gras/obez si aici in loc sa se planga, ar trebui sa ia in serios sfatul si sa puna mana sa slabeasca, ca se poate sa ajunga la greutatea ideala in 6-12 luni, cu regim alimentar si cu sport.
Dupa cum vorbeste fata aici, se pare ca-i deranjata doar de rautatile colegilor, nicicum de greutatea mare pe care o are, deci este inconstienta ca ede fapt nu-i sanatoasa sa fie grasa.
Cand toti ca tine vin si-i spun ca-i ok sa fie grasa, fiindca sunt si pentru ea baieti, atunci nu faci decat sa fii de acord cu ea sa continue sa fie grasa si atunci nu o motivezi sa slabeasca, dimpotriva, o faci sa se complaca in situatia in care este.
Daca vrei sa ajuti pe cineva, apai du-o la medic sau convinge-o sa mearga la medic, ca obezitate este o problema mondiala si mortala, mai ales la copii din ziua de azi, care prefera statul pe scaun si jucatul pe computer, in loc sa faca sport, sa manance sanatos si sa iasa afara ca sa interactioneze cu alti copii.

| PrajituraCuCaise a răspuns (pentru Violleta2022):

In primul rand eu nu am zis ca ar trebui sa nu slabeasca, ci daca o face, sa o faca pentru ea nu pentru alti oameni. Ideea mea este ca ar trebui sa isi iubeasca corpul in orice stagiu este, chit ca e supraponderala, in curs de slabire sau grasa, ca pana la urma tot corpul ei este, e singurul corp pe care il are. Este adevarat din punct de vedere obiectiv ca atitudinea pe care lumea o are fata de ea nu e vina ei, orice om merita sa fie tratat ca un om. Eu am comentat asupra insensibilitatii tale, e ceva ce ține de decenta umana ca nu asa se vorbeste cu o persoana, violetta doua mii douazeci si doi.

| andrreaaavoicu explică (pentru PrajituraCuCaise):

Despre chestiile pe care le zice cu slăbit, fac sala și deficit caloric de 3 ani, am mai slăbit fata de cum eram, ce ma deranjează pe mine e ca, chiar dacă persoanele astea observa faptul ca sunt mai grasa tot continua sa facă chestii de parca ma plac si după pleacă.

| andrreaaavoicu explică (pentru Violleta2022):

Nu sunt la scoala sau liceu. Vorbesc strict de viața mea ca tânăr adult.

| Violleta2022 a răspuns (pentru andrreaaavoicu):

Cu atat mia mult, ca ai iesit din copilarie si acum veri un baiat, o relatie stabila, probabil in viitor doresti sa te casatoresti, deci nu mi-o lua in nume de rau, dar grasimea nu este sanatoasa si indirect, baietii ocolesc femeile corpolente, care denota probleme de sanatate.
Pune mana sa slabesti ca aucm ai destul timp liber s afaci ce vrei. Scoala-te deimineata si iesi la alergat, jumatate de ora macar, ajuta enorm si apoi, o dieta bogata in legume si carne, ajuta la topit grasimea si remodelat corpul.
Uite un exemplu care te-ar putea ambitiona: vestita cantareata Adele, o cantareata care a cucerit lumea, dar pentru multi ani a fost sigura, fiindca era prea grasa, nu deformata, doar grasa si dupa cum stii, este o femeie foarte frumoasa, mai ales acum, dupa ce a slabit enorm si a ajuns de invidiat.
Daca Adele a putut asta dupa 30 de ani (acum are 35), cu siguranta vei putea si tu.
https://www.instagram.com/adele/

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce varsta ai? Poate ar fi util sa mentionezi inaltimea si greutatea pentru a afla din punct de vedere medical daca ai kilograme in plus? Treaba asta poate fi subiectiva si atat. Chiar si asa, stai linistita, vei gasi si persoana pentru tine. Unii baieti prefera fetele mai pufoase, altii prefera fetele mai slabe dar cu forme, altii fetele slabute.Nothing wrong here.Eu am prietene care au kilograme in plus si au iubit de multi ani.
In mod normal nu e frumos sa-i faci asa sperante unei persoane, sa para ca totul merge ok intre voi si apoi dupa intalnire sa-i dai block, indiferent de sexul persoanei.Asta e nesimtire cat cuprinde.In locul tau m-as bucura ca astfel de personaje au iesit din scena, nu vrei sa fii cu cineva atat de prefacut. Daca nu simti nimic la o intalnire e de bun simt sa spui asta, multumesti si la revedere.Mai exista si alti oameni pe lumea asta.

| Hyperion7 a răspuns:

Drăguță,nu baga in seama răutățile pe care le auzi happy
Că ești gras sau slab,mic sau înalt,lumea mereu îți va găsi nod în papura.
Daca tu știi că ești o persoană ok,doar că puțin pufoasa,asta nu înseamnă că ești te miri ce rasa extraterestra,ești tot o ființă umană în fond și la urma urmei big grin
Așa cum ești,ești perfecta și indiferent de ce zic alții,tu vezi-ti de ale tale.
PS. Multi care își dau cu părerea neîntrebați și te fac sa te simți prost,stai liniștită nici pe sieși nu se suportăbig grin
Legat de relații,să știi că dai tu de persoanele greșite,te asigur că sunt și băieți care își doresc o fata pufoasa big grin
Deci da.
Încă un lucru,îți zic din start sa nu forțezi lucrurile sub nicio forma.
Știu că poate îți dorești o relație și vrei și tu afecțiune, însă ai grija! In disperarea ta, poți da de persoane care te pot face sa suferi și na, nu e corect!
Așa că mai bine lasă lucrurile sa decurgă natural, timp de relații tot o sa aiwinking
Bafta!

| LordCristobal a răspuns:

E clar ca baietii aia nu au procedat bine cu tine, mai bine nu ieseau cu tine decat sa iti faca inima amara.
Dar trebuie sa faci si tu o schimbare.Du-te la sala/fa sport, tine o dieta si incearca sa slabesti cat poti tu de mult.
In general baietii fug de fetele grase, ar sta cu o fata grasa numai daca fata respectiva ar fi super bogata.Mai sunt si genul de baieti carora le plac fetele grasute dar sunt foarte putin, mare parte din baieti fug de fetele grase.

| anonim3248 a răspuns:

Și acum mulți ani tot la fel se făcea la femei după prima întâlnire.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Și alte femei au pățit exact ce pățești tu.

| anonim3248 a răspuns:

Bărbații care te-au blocat nu sunt genul care scriu pe site TPU.

| anonim3248 a răspuns:

Bărbații te-au blocat că nu le place cum arăți.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Mai slăbește dacă ești prea grasă.

| andrreaaavoicu explică (pentru anonim3248):

Am 1.80, n-are treaba

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Sunt băiat și iti zic ca ai FOARTE SLABE șanse sa ai o relație daca ești grasa, plinuță e negociabil, însă nici personalitatea nu te salvează dacă ești grasa. Asta e realitatea cruda.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Am mai spus aici si altcuiva...Eu unul cred ca stai prea mult pe telefon si pe site-urile actuale de socializare. Degeaba esti descurcareata pe internet, daca in viata reala visezi la Fat-frumos!

| Bobbi1234 a răspuns:

Nu-ti pierde speranta. Fiecare persoana isi gaseste perechea mai devreme sau mai tarziu.

| PrajituraCuCaise a răspuns:

Sunt neseriosi, problema nu e la tine ci la ei pentru cum au gestionat problema. Sunt multi baieti care prefera genul tau de corp, baieti care nu sunt atat de superficiali. Ar trebui sa iti iubesti corpul in orice stagiu ar fi pentru ca ai numai unul. Daca ai vrea vreodata sa slabesti fa o pentru tine si NUMAI pentru tine. Sunt convinsa ca esti o frumusete de fata, frumusetea vine din cum te ingrijesti si cum te tratezi pe tine insati si chiar se observa atunci cand ai grija de tine si esti frumos gatita tot timpul, restul sunt doar preferintele oamenilor. Si nu ar trebui sa iti pierzi speranta ca nu vei avea o relatie, eu am vazut toate nespalatele nepieptanatele sa se casatoreasca, viata sigur iti va aduce pe cineva.