| andreea007_3292 a întrebat:

am o mare mare problema. acum 3 saptamani mi-am inceput viata sexuala in acest timp mi-a aparut un nodul la sanul stang oare am cancer? nu ma doare doar il simt imi este foarte frica sa ma duc la un medic. daca imi pune o intrebare gen ti-ai inceput viata sexuala? eu atunci ce voi face :-s problema e ca ai mei nu vreau sa afle ca mi-am inceput viata sexuala cum pot rezolva chestia asta? ast parerii

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai cancer de san, dar trebuie sa te duci la un medic sa vezi ce este acel nodul si cum il poti trata. Deorece prezinta multa importanta inceperea sau nu a vietii sexuale, va trebui sa-i spui tu din start medic ului ca esti activa sexual. Cum oricum pentru san te duci la ginecolog, profita si fa primul tau consult ginecologic (este obligatoriu in prima luna de la inceperea vietii sexuale). Daca ai peste 16 ani, du-te singura la medic, nu cu parintii. Ar fi fost normal sa le spui parintilor inainte de a-ti incepe viata sexuala, dar daca ai hotarat ca esti pe picioarele tale, complet independenta financiar de ei, atunci comporta-te ca atare.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Roll, este complet gresit ce spui tu, ce legatura are SIDA cu un nodul la san si cine te-a mintit ca perioada de incubatie este 3 saptamani? Ignoranta te face sa accepti si sa imprastii tot felul de prostii pe post de realitati

| ShowTim3 a răspuns:

La medic daca te duci trebuie sa zici 100% adevarat laughing eu am exagerat odata ca ma simteam rau cand am avut o boala din asta contagioasa, oreon parca, si puteam sa stau in casa da am zis ca mie rau si mi-am blestemat 5 zile din viata ca am stat intr-un spital in Romania.
Cancer? ce legatura are cancerul la sani cu sexul? nucred ca e de la aia.

| XtmCamiii a răspuns:

Du-te la medic ce mai stai sa pui intrebarea logic ca daca te intreaba trebuie sa raspunzi corect sa vadaca daca suferi de ceva grav sau poate ceva temporar dar eu nu prea cred ca e ca tiai inceput viata sexuala dar numai doctorul iti poate da diagnosticul
succes si numai bine

| Roll a răspuns:

Mie imi suna mai mult a SIDA, dupa faptul ca ti-a aparut la 3 saptamani de la contact, cam asta e perioada e incubare! straight face

| AAD a răspuns:

Cred si sper ca Roll sa glumeasca!rolling on the floor

| stallonica2045 a răspuns:

Eu nu cred ca ai cancer daca chiar era iti aparea de mai de mult.eu iti zic sa nu asc sfaturile nimanui depe TPU. orice alt site si du-te la doctor ca nu-i de joaca cu asta.si iti urez mult noroc si sa speram ca nu ai cancer. funda plz

| andreea007_3292 explică:

Va multumescc pentru parerile voastre. am vb cu mama si o sa merg la un medic, evident nu i-am spus ca mi-am inceput viata sexuala. am doar 17 anii! cu siguranta va avea un soc. sper sa fie totul binee.

| andreea007_3292 explică:

Totusi am aflat ca pentru un control la sani nu te duci la ginecolog. sau chiar trebui sa te duci?