| Alessio33x a întrebat:

Buna

Am o mare mare problema

Am vârstă de 18 ani(în toamna fac 19) și unei fete ii place de mine
Suntem prieteni de multi ani..tot ce pot spune este că îmi este dragă.(Ea face 19 în Mai)

Nu mă simt neapărat îndragostit de ea,dar îmi este foarte foarte dragă,mereu m-a ajutat cu orice
Eu fac fotbal și m-a susținut,a venit la fiecare meci al meu,m-am accidentat foarte urât și ea a venit la mine la spital

Am dat niste detalii ca sa va faceți o idee cum este

Bun,până aici toate bune dar problema adevărată este la mine.

Eu m-am gândit că nu pot avea o relație momentan pentru că sunt prea imatur,nu știu să fac nimic, nu sunt genul ăla de bărbat să știe să facă chestii..nu pot lua decizii pentru mai multi. daca ies cu ea nu voi putea nici sa rezolv cu masa și astea..comandatul.

NU Știu nici sa schimb un bechappy

Nu vreau de loc sa o țin pe ea pe loc

Așa sunt eu, neîndemânatic,mă pierd la lucruri,nu știu să fac chestii de bărbați adevărați,mai ales faza cu beculhappy

Recunosc că am fost crescut în puf, parintii îmi făceau toate poftele.

Am fost ținut la fotbal de la vârsta de 6 ani..bani multi băgați acolo.și totuși cred că mă voi lăsa în vara aceasta..pentru că multe lucruri funcționează pe pile în fotbal

Am multe pe cap în acest moment,chiar nu știu cum sa fac

Ce ar fi mai bine sa fac?

Este o chestie pe care nu prea vreau sa o fac,și aceea de a o refuza pe aceasta fată

Pur și simplu nu sunt destul de matur, nu vreau să piardă timpul cu mine.ea mă cunoaște foarte bine

Mi-a scris astăzi la 15 că-i place de mine, că o fac sa rada și că ar vrea sa trecem mai departe..nu am citit tot pentru că era mesajul în bara...mă jucam și nu am mai intrat pe WhatsApp.și bine că nu am intrat..pentru că am apucat sa vad ce a scris dar ea nu știe că am văzut

Mâine nu mă duc la școală,vreau să mă gândesc ce fac

Ce sa fac? mie îmi este foarte dragă și nu vreau să-și piardă timpul cu unul că mine care nu știe nici sa schimbe un bec

Și în același timp vreau sa fiu cu ea de când am văzut acel mesaj
Am fost multi ani prieteni foarte buni și mereu ii spuneam:

,, Vezi pe cine îți găsești sa nu mă faci de ras" (Big Brotherlaughing)

Ea nu spunea nimic

Mâine nu voi da ochii cu ea.dar vineri trebuie sa fac ceva

Va rog ajutor

Daca vedeti că nu am lăsat nici o funda pe aici înseamnă că am făcut eu ceva si nu am dat ochii cu ea.și încă aștept ajutoarehappy

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Du-te la scoala, indiferent ca esti indragostit, ai fotbal sau inveti sa schimbi un bec.
De la scoala nu se lipseste!

"nu am citit tot pentru că era mesajul în bara...mă jucam"
Chiar esti copil! Cand ai de gand sa cresti?

"Este o chestie pe care nu prea vreau sa o fac, și aceea de a o refuza pe aceasta fată"
Pai nu o refuza! Lasa joaca si invit-o la un suc, la o plimbare ca tot e vremea frumoasa.
Sunteti majori, va placeti, sunteti apropiati.
Nu mai lasa fata in asteptare!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu trebuie să fii „bărbat adevărat" ca să ai o relație. Dacă îți este dragă și vrei să fii cu ea, nu lăsa nesiguranțele să te oprească. Nimeni nu se naște știind să schimbe becuri sau să ia decizii mari – înveți pe parcurs. Dacă o refuzi doar din frică, ai putea regreta. Cel mai bine e să vorbești sincer cu ea despre cum te simți și să vezi cum merge lucrurile pas cu pas. Nu trebuie să ai totul rezolvat ca să începi ceva frumos.