| ema782012 a întrebat:

Buna,am o mare nelamurire si as vrea sa nu radeti si sa imi raspundeti sincer si serios.nu de mult eu si prietena mea ne-am inceput viata intima si de fiecare data am folosit prezervative(durex) si niciodata nu mi-am dat drumul in ea,nici langa ea,chiar daca aveam prezervativul pus. Iar odata cand mi-am dat drumu la fel,nu in ea,nici pe langa ea, m-am dus imediat si m.am spalat in zona intima si am continuat sa facem dragoste cu alt prezervativ.intrebarea mea este, exista vreo posibilitate ca vreun spermatozoid sa fi ajuns in vagin? adica spermatozoizii se pot inlatura prin spalat?

Răspuns Câştigător
| Sfinnx a răspuns:

Nuu pentru Dumnezeu nu exista nici o sansa. Te felicit pentru grija pe care o porti dar nu ai de ce sa te îngrijorezi. Sebpare ca amândoi trebuie sa mai invatati cate ceva despre relatiile sexuale.sunt o grămadă de articole pe net. Bafta si...succes in continuare :*

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai folosit corect prezervativul nu avea cum sa ajunga

| Emilian65 a răspuns:

Daca ati procedat asa, va felicit! Aveti grija de voi, si nu va lasati dusi de diverse fantezii pe care le au tinerii la varsta voastra.

| grab a răspuns:

Dragule, din cate povestesti tu, nu e nicio sansa. tine-o tot asa si nu mai fi panicat!

| DaRk3N a răspuns:

Cum sa ajunga ma daca ai prezervativ, wtf laughing...
Stai linistit si baga pe foc nu ai pierdut nici un spermatozoid laughing