| madalina182 a întrebat:

am o mare problema! am 20de ani si nu reusesc sa imi fac un prieten! nu stiu.imi e teama...sunt fff timida! am avut vreo 2, 3 dar de scurta durata!(nu mai mult de o saptamana) as vrea sa imi fac unu... dar nu stiu ce sa vorbesc cu el fiind si fff timda immm da suna cam ciudat!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Timiditatea nu aduce mai nimic bun. Da, e frumos sa fi inocenta si sa rosesti la varsta astahappy Si eu mai patesc asta destul de des(avem aceeasi varsta).
Fa-ti o gasca de fete, mergeti in parc, fa-ti mai multi prieteni si o sa vezi ca o sa-l gasesti si pe Mister Rightwinking

| Dizzydizz a răspuns:

Pf e greusad
Pai dezlantuiete si tu odata
fa ti o gasca, banuiesc ca nu ai
asa prinzi tupeu
fa ti un anturaj format din 4, 5 pers
happy
bft

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Ei, hai, uite cat de bine arati in poza. Numai uitandu-te in oglinda ar trebui sa capeti incredere. Ca sa nu mai fii timida trebuie mai intai sa te simti in largul tau in jurul persoanelor straine. Zambeste mai des, creaza o stare de optimism. Mergi cu spatele drept si capul sus, da impresia de incredere. Incearca sa vorbesti cu oamenii pe care-i stii doar din vedere. Pur si simplu sa-i saluti. Intreaba-i ce mai fac. Asculta-i, vorbeste-le si tu, nu ma refer la discutii de suflet, ci la lucruri marunte, vremea, scoala, serviciul, ceva ce aveti in comun. Cu timpul o sa-ti vina usor sa intri in vorba cu cineva. La inceput e greu, tin sa te avertizez. Poate unii sunt mai morocanosi si or sa te trateze cu raceala. Nu o lua prea personal. Toti avem probleme. Si aici vine ultima parte, incearca sa devii empatica pentru a intelege si accepta oamenii. Si desigur poate in timpul incercarilor tale de a scapa de timiditate o sa intalnesti si marea iubire.

| MarYoBenucci a răspuns:

Lasa inhibiitile deoparte la naiba in puii mei in ziua de azi nici`o fata de 13-14 ani numai este timida si u la varsta ta esti?batting eyelashes pup:*

| dragosh a răspuns:

De unde esti tu mai exactlaughing?

| Alkatraz a răspuns:

Buna! Uite asta e Id-ul meu Enachealbert, dac vrei putem vorbi mai mult. Daca ai incredere putin o sa dai un semn(stiu ca e putin ciudat, dar nu ai nimic de pierdut) stiu ca o sa apara un semn din partea ta. O seara placuta!

| alex89 a răspuns:

Buna, add alexxx_bertone poate te pot ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii mai relaxata cand esti cu un baiat si lasa sa decurga totul normal. la anii tai nu ar trebui sa iti fie frica de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traieste-ti fata viata, lasa ca totul sa vina de la sine, bucurate de ce-ti ofera prezentul si nu-ti mai plange de mila!

| paul1234 a răspuns:

E rau sa fi timit si eu am problema asta si nu stiu ce as putea face daca vrei sa vorbim pe messenger lasmi un id de mess

| ralph a răspuns:

Lasa-mi un id si rezolvam problema asta