| Aida_3174 a întrebat:

Am o mare problema. Am cunoscut un baiat pe internet, mai exact pe counter strike source(sunt fata). Am vorbit pe messenger, apoi si-a facut cont de sckype, numai ca sa ma poata auzi toata ziua. Stiti la contul de skype scrie si numarul de telefon. Ei bine, el mi l-a luat, si mi-a trimis cateva mesaje la care bineinteles ca am raspuns. Apoi m-a sunat si am vorbit cate 2-3 ore la telefon, fiind in aceeasi retea. Acum vine problema : vrem din tot sufletul sa ne vedem, dar el sta tocmai la Timisoara, iar eu in Galati. Vrea sa pastram legatura, ca eu sa cresc si sa fim mai apropiati. Tin sa mentionez faptul ca are 17 ani, iar eu 14...si tinem deja enorm de mult unul la altul, noaptea adorm cu el la telefon, iar el e tandru si dragut, deci nu are clar interese de a face sex cu mine. Va rog sa-mi spuneti daca ce fac e bine. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| euI a răspuns:

Da nu prea stii tu ce face el pe acolo si astea e mai mare ca tine de unde stii ca nu are acolo pe cineva trebuie sa iei in calcul ca sunt si baieti din astia care mint frumos

5 răspunsuri:
| vladmR a răspuns:

Uita de el, distanta e prea mare ca sa va intalniti si sunt sigur ca parintii tai nu ar accepta asta

| Crazyfish a răspuns:

Adica,daca vroia sa faca sex cu tine te injura si era sadic?

| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

Buna!
.sincer nu stiu daca ce faci tu e bine.pentru ca tu fiind din Galati.[p.s:.si euhee hee] si el din Timisoara...e o distansta totusistraight face

Si ma intreb.ce o sa faci tu pana "o sa mai cresti"?! ai si tu o viata inainte.nu poti sa asteptsi pe cineva doar pentru ca tii la el enorm. Poate peste ani va gasitsi si o sa vb atunci despre tot.dar pana atunci.trei cuvintewinking. Viata merge inainte!>big grin

| Muchachos a răspuns:

Hopa Ioana laughing. dar din Timisoara sad, nu stii rivalitate dintre Galati si timisoara happy, sa inteleg ca l-ai intalnit pe vulcan?, dc nu iti iei steam big grin, macar acolo sunt baieti si fete cu profiluri reale si pe care le poti accesa usor straight face. asa pe steam nici poza nici nimic, doar daca ii iei id-ul. relatiile astea de la distanta (long - range - love) nu prea tin, asa ca iti pierzi timpul( parerea mea )

| Lolyyx a răspuns:

Buna killera ar trebui sa-i dai papuci baiatului din timisoara pentru ca la un momendat o sa te paraseasca, nu mai intra pe mess sau alte chesti. Inca nu e bine ce faci.pa