Daca ai luat luna trecuta Postinor, timp de 6 luni nu iti poti calcula perioada fertila. Trebuia ca ginecologul care ti-a prescris pilula si care te-a consultat atunci si la o luna dupa, trebuia sa-ti precizeze asta. Asadar, ai minim 30% sanse de sarcina. Deocamdata trebuie sa mai astepti si, daca menstra intarzie mai mult de 7 zile sa te prezinti din nou la ginecolog. Stiu ca ai fost in urma cu doar cateva zile, cand ti-a exclus sarcina dupa postinor, dar atunci era prea devreme sa vada o sarcina nou-nouta, de luna asta.
In acelasi timp, e posibil sa fie doar o reactie adversa de la Postinor, care este o bomba cu hormoni cu numeroase reactii adverse serioase. Caz in care tot trebuie sa te vada ginecologul (acelasi care ti l-a prescris si care te supravegheaza dupa administrarea lui).
Du-te mai bine la ginecoloc sau daca ti-e rusine, cumpara un test de sarcina. daca iti iese ca nu esti, du-te la ginecoloc, s-ar putea sa ai o infectie ceva
Buna.
Nu cred ca esti insarcinata...
Poate vine cu intarziere. daca nu si-a dat drumul ii clar
pa, pa
Incearca prima data cu un test de sarcina facut la prima urina.j mie mi s-a intamplat odata sa raman, chiar atunci cand m-am asteptat mai putin. daca ai cel putin o saptamana, d la ultimul contact sfatu meu sa-ti faci un test.trm un msj privat sa stiu mai multe.succes!
Alexgogo, e posibil, dar totusi ar fi ingrozitor ca o fata care stie sa foloseasca internetul si are acces la el sa fie atat de ignoranta si inconstienta. Vezi si tu ca fata nu e nici analfabeta, nici din fundul lumii unde nu ajunge informatia, nici nu are retard psihic, deci nu vad de ce ar fi fact asa ceva.
Si in timpul saptamanii trecute sanii mei erau sensibili la atingere vreo 3 zile apoi mi-a tercut. Posibil sa fie vreo dereglare hormonala? sau din cauza alimentatiei ( nu mananc sanatos)?
Testul se face la minim 7 zile de intarziere a menstrei, tu ai facut testul ala pentru luna anterioara, n-are nici o relevanta daca ai ramas insarcinata luna asta.
Ai avut menstruatia dereglata de la postinor, citeste prospectul data viitoare sa nu te mai sperii degeaba, este specificat acolo ca poate crea dereglari
00Andreea008 întreabă: