anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mare problema. deci eu sunt cu un baiat tin mult la el dar sunt foarte geloasa.si nu stiu cum sa-mi stapanesc geloziasad. ajutati-ma cu niste sfaturi (dau funda) stiu ca din cauza geloziei se pot naste multe discutii si certuri si chiar nu vreau sa-l pierd.straight face

Răspuns Câştigător
| T4ny4 a răspuns:

Incearca sa-ti stapanesti iesirile gandindu-te la altceva. Daca iti trece prin cap vreo chestie de genul inlocuieste-o imediat cu total altceva.Gandeste-te la ceva ce ai facut si ti-a placut! sau ceva c ai mancat si ti-a placut! Schimba subiectul! Daca ai vreo curiozitate intreaba-l dar fara sa te enervezi sau sa faci urat! Nu e bine nici sa ti in tine si sa rabzi.Esti geloasa pe ce? Toti ne uitam in stanga si-n dreapta! Sa arunce primul cu piatra care nu s-a uitat niciodata dupa altcineva!laughing E normal. Daca se uita nu inseamna ca nu te iubeste sau ca are de gand sa fuga cu aia! Trebuie sa accepti si faptul ca pe lume sunt miliarde de femei, unele mai frumoase ca tine, altele mai putin frumoase.Dar el te-a ales pe tine din atatea! Incearca metode de calmare! Sa numeri in gand pana la zece incet in timp ce tragi aer adanc in piept.Inlocuieste-ti gandurile rele cu amintiri frumoase care s-au petrecut intre voi! Stiu ca e f greu! Dar trebuie sa ai rabdare! Dupa mai mult timp cu el vei prinde incredere si nu-ti va mai fi atat de greu!