Înseamnă că n-a fost bine pus prezervativul. Dacă nu și-a dat drumul șansele de sarcină sunt mici, dar sunt. Bărbatul elimină pe lângă sperma propriu-zisă din momentul climaxului, un lichid preejaculator, sau mai popular numit pre-sperma, care conține ce-i drept mai puțini spermatozoizi... dar și aceia foarte capabili de o sarcină. Există destule cazuri de sarcină.
Ai putea să iei un Postinor dacă ești în perioada de ovulație, adică dacă au trecut în jur de 14-15 zile de la ultima menstruație. Dacă nu, eu zic să nu îți supui corpul la un așa șoc hormonal pentru nimic. Data viitoare fiți mai atenți la instrucțiunile de pe cutie.
Baftă!
Salut lovepink...
Nu cred ca este vreo problema, dar pentru siguranta ar fi bine sa iei postinor sau sa mergi la un ginecolog sa ii ceri parerea...dar nu cred ca e necesar:*:*.
Eu zic sa iei totusi postinor chiar daca nu a ejaculat in prezervativul ala tot poti sa ramai gravida din cauza lichidului preejeculator. Mai bine iei postinor decat sa stai stresata dupa aia.
Cam atat de sigure sunt si prezervativele...
Dar pilula de a doua zi, ca si alte pilule, tu stii ca sunt avortive? Tu ce parere ai in legatura cu avortul?
Buna.Vrei sa zici ca prezervativul ramasese la tine in vagin si dupa ai observat ca iese de acolo? pai daca prezervativul avea sperma in el si dupa a curs din el in vaginul tau e nasol, dar daca nu a ejaculat iubi tau in prezervativ atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme
m'a amuzat felul in care ai relatat/formulat intrebarea si i'am dat nota 10!
Prietenul tau trebuia sa se spele inainte de a continua cu al 2-lea prezervativ. Era clar ca procedand altfel va pierde prezervativul pe "traseu"! Felul in care ati procedat se numeste: neglijenta. Ce sa spun, sunt sanse mari sa ramai insarcinata chiar daca prezervativul nu era perforat. Mergi la un ginecolog si pe viitor fii mai atenta!
Esti sigura ca prietenul tau stie sa foloseasca prezervativul? Si daca da, esti sigura ca nu si-a luat un prezervativ prea mare, pentru un penis prea mic? Alta explicatie nu gasesc... Vezi ca pilulele de a doua zi nu se iau asa, cum crezi tu, ci numai sub indrumarea medicului ginecolog.