| AnnonnimGirrl a întrebat:

Am o MARE problemastraight faceNu inteleg dc.Il iubesc foarte mult dar in ultimele zile are un comportament ciudat, arogant.Parca nu mai e pers aceea dulce, grijuliecryingParca nu il mai suport uneori cand are apukaturle alea.Desi il beskstraight faceNu stiu ce sa fac, nu am cum sa ii spun"schimba-te ca nu te mai suport". El nu e asa dar nu inteleg ce se petrece.Alta nu are pentru ca nu e genul care sa insele desi e pic "bad boy". Sufar foarte mult cand il vad enervandu-se ca nu merg la ellaughingImi face si mie nervi si nu e bine.Nu imi mai spune "ubytha" atat de des, mai mult spune "ba asta". De iubit stiu ca ma iubeste pentru ca imi demonstreaza.
Eu nu stiu ce sa fac pentru a nu mai suferi cand il vad asa sau pentru a nu ma enerva cand face asalaughing(are momente si momente). Ma puteti ajuta? va rooogcrying
fundita+vot:*

Răspuns Câştigător
| Jojolina92 a răspuns:

Cel mai rau e sa-i platesti cu aceeasi moneda. Crede-ma! Si sa inteleg. la el unde? acasa? Chestia asta mi se mai intampla si mie cu prietenul meu si nu fac altceva decat sa-l fac sa inteleaga ca nu am o relatie atat de buna cu mama si ca nu intelege si nu-mi permite sa merg la el acasa. Nu cred neaparat ca are pe altcineva, astea-s toane de imatur. In momentul in care te face sa suferi spune-i deschis ca-ti face rau chiar daca pretinde ca te iubeste. Sau spune-i ca ti se pare ca s-a schimbat si ca asta te afecteaza foarte mult. Bafta>big grin

7 răspunsuri:
| Dunnamite a răspuns:

Esti prea sigura pe tine ca nu are pe alta... pe langa tine!
mai devreme sau mai tarziu te-ai fii saturai de dulce si grijuliu! urasc sa aud din gura unei fete ca sunt "dulce"... de preferat e sa aud ca o am dulce!
prea multe smile care rad si care plang. nu inteleg iti place ca este asa sau nu? spui ca suferi cand se enerveaza ca nu te duci la el, da' la sf. pui smile care rade.
o explicatie fffff simpla. (in cazul in care nu ati ajus la sex) a vazut ca nu merge cu "dulce si grijuliu" incearca cu "bad boy"... d-aia se enerveaza cand nu vii la el!

| Emilia998 a răspuns:

Incearca sa ai o discutie cu el despre asta. Poate are un motiv.Si nu-i convine ceva si incearca sa iti arate asta prin acel conportament. Poate i s-a intamplat ceva in familie :certuri,
etc.Sau poate vrea sa atraga atentia cuiva!
happy Sper sa iti fie de folos sfatul meu :X Mult noroc!

| DjSmoKEE a răspuns:

Inseamna ca si-a gasit pe alt cineva si nu stie cu care dintre voi sa ramana. Spioneaza-l si tu, asa vei afla.

| Abcdadetrtf a răspuns:

Da,cred ca e pot ajuta, poartate si tu la fel sa vedem lui ii place? si daca iti va zc sa te schimbi atunci ai sai zc si tu dc te-ai comportat asa, daca ti-am fost de folos fundita plz

| CinevaXX a răspuns:

Tu stai cu un baiat care iti spune "bai asta"? serios?

| SergiuMD a răspuns:

Asculta,e si vorbeste cu el asupra acestui comportament,zii ca nu iti place cum se comporta el in ultimul timp,dar cind o sa vb cu dinsul tu trebuie sa fii blinda,eu mai moale cind o sa vb pe aceasta tema ok,dar daca nu se va schimba spune-i ca ii dai papucii daca nu se va schimba,si daca se va schimba inseamna ca te iubeste, dar daca nu se va schimba atunci inseamna ca nu mai are sentimente fata de tine, succes.

| anonimastietot a răspuns:

Eu as spune ca e mai bine sa vorbesti deskis cu el despre asta dar fara sa-i bagi cuvinte urate in caz de te enerveaza cu texte stupide.iar cand veti avea diskutia [ de preferat face2face],ar fi bine sa o inchizi daca se incinge atmosfera.
mult succes :d