| Elsa16 a întrebat:

Am o mare problema.
Pe 3 octombrie am avut o incercare de a face sex cu prietenul meu, dar nu a fost un contact sexual propriu-zis ci doar a intrat putin si cam atat, fara ejaculare.
Dupa o intarziere de 10 zile mi-a venit si ciclul in noiembrie si a fost perfect normal fara nicio schimbare. In decembrie mi-a venit la timp si in aceleasi cantitati normale.
Insa acum in luna ianuarie ciclul iar intarzie sa imi apara. Si totodata mi se pare ca mi-a crescut burta.
Pot oare sa fiu insarcinata?
Mentionez ca nu am avut niciun simptom specific unei posibile sarcini in aceste luni.
Am multa nevoie de raspunsurile voastre

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa 2 menstruatii care s-au desfasurat in conditii ''normale'', adica similare cu sangerarile anterioare, se poate aprecia si considera ca fiind in proportie de peste 99% IMPOSIBIL sa poata sa existe o sarcina. Un test de sarcina efectuat in acest moment iti va indica situatia reala. fiindca rezultatul obtinut in acest moment este sigur CORECT in mod GARANTAT. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să fii însărcinată dacă ți-a venit menstruația dupa ultimul contact sexual.
Probabil acum e vorba de o simpla întârziere.
Data viitoare protejați-vă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,nu toate femeile au greţuri sau alte simptome ale sarcinii.Ai spus că ţi-a venit ciclul, păi nu poţi să fii însărcinată. Poate te-ai îngrăşat după sărbători.Dar, dacă vrei să fii sigură fă un test de sarcină.

| Elsa16 explică (pentru anonim_4396):

Stiu, dar am auzit si de asa numita menstruatie peste sarcina si de aceea ma ingrijorez

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elsa16):

Asta nu este menstruaţie, este o sângerare provocată de alţi factori.

| DauViata a răspuns:

In cazul in care ești însărcinată eu te sfătuiesc să păstrezi copilul.

Avortul este o capcana care te face sa crezi ca scapi de o problema, când de fapt fugi de o binecuvântare iar asta te va afecta toată viața.
Avortul a fost inventat de oameni fără scrupule, care nu au nicio remușcare daca ucid un copilaș - acesta are suflet din momentul conceperii.

Să ne auzim cu bine!