Vorbeste cu ea serios, calm. Spune-i ca nu se mai poate si ca chiar daca te ameninta nu vei mai continua. Termin-o brusc, daca vei da inapoi de cateva ori o vei rani mai mult.Indicat ar fi sa vorbesti cu parintii ei sau macar cu o prietena de-a ei despre treaba cu sinuciderea, sa fie alaturi de ea.Bafta!
Las-o sa se sinucida, nu o s-o faca, asta e doar un pretext sa ramai cu ea.
Spune-i ca nu esti singurul baiat de pe planeta. Si totusi de ce sa se sinucida? De ce vrea sa ramana cu tine? Esti cumva bogat? Daca d vorbeste cu ea si intoarce-i vorba. Daca spune ca te iubeste, spune-i ca poate iubeste banii tai...
Serios acuma: spune-i ca nu o mai suporti. Ca s-a schimbat, nu mai e fata de care te-ai indragostit si ca relatia voastra sa nu se distruga si mai rau, trebuie sa faceti o pauza (fara sa precizezi cat timp, bineinteles ca va fi totala... daca tu vrei), iar in timpul acesta fiecare poate sa faca ce vrea. Stiu ca asa ti-ai bate joc intr-un fel de ea, dar nu stiu daca exista o solutie prin care sa o opresti
Vorbeste serios cu tipa cu care esti si lamureste-o ca nu mai simti nimic pentru ea. Nu-i spune ca te desparti de ea pentru alta pentru ca isi va pierde increderea in ea. Cat despre treaba cu sinuciderea...roaga pe cineva din familia ei sa o ajute.
Nasol rău de tot, eşti băgat între 2 fete. Dacă zici că le placi pe amândouă fi cu cea care ameninţă că se sinucide o vreme,iar dacă zici că o placi mai mult pe cealaltă, ia-ţi inima-n dinţi şi zi adevărul, fă ceea ce simţi. Dacă ameninţă întreab-o "ai tu curajul ăsta? mă iubeşti atât de mult?". Vorbeşte-i despre faptul că e greşit că vrea să se sinucidă şi adu-i cât de multe argumente; poţi să o convingi să nu facă asta că-i grav! Convinge-o să nu fie laşă şi să meargă mai departe-n viaţa asta, da, puiu'? Bafta