Lasa-l in plata Domnului pe individ, ca nu merita nici 2 bani! Nu strica tu o prietenie pentru un tip care se da la prietena prietenei, ca nu marita! Mai ales ca nici nu esti atrasa de el. Ma si mir ca te mai intrebi ce sa faci! Lucrurile sunt foarte clare!
Explica-i prietenei tale ca ea reprezinta mult pentru tine si ca nu vei da cu piciorul unei relatii de prietenie pentru fostul ei iubit. Te sfatuiesc sa nu faci asta niciodata. Cunosc situatia si stiu unde se ajunge. Ar fi bine sa pui punct oricaiu fel de discutie cu acel baiat.
Ehh. daca ar fi el un baiat cu simt nu s-ar da la cea mai buna prietena a fostei sale iubite.
iar tu ar trebui sa-ti pui prietenia cu acea fata pe primul loc.
crede-ma, si pe mine m-ar durea daca fostul meu prieten s-ar da la cea mai buna prietena de-a mea... e ceva normal
Explica-i ca tu chiar nu vrei sa stai cu fostul ei prieten va intelege daca iti este o prietena adevarata! Si spune-i si fostului ei pr sa te lase in pace ca tu nu vrei nimic
Pei e simplu. Ii spui baiatului ca iti pare foarte rau, dar nu poti renuntsa la o prietena f buna pentru un baiat pe care nu-l consideri potrivit pentru tine :d.
E de ajuns. Si daca Iti e rusine. Sau nu vrei. Incerca sa fii mai rece, mai distanta cu el .
Bafta:*.
Fundita?
Eu cred ca daca el nu iti este prieten bun ci doar o cunostiinta cu care mai vbesti din cand in cand, ai putea sa inchei orice fel de discutie cu el.de dragul prietenei tale.Iti spun asta.pentru ca am patit si eu ceva asemanator cu cea mai buna prietena a mea.Si acum ma intreb daca s-a intamplat pana la urma ceva intre ei.si din pacate nu pot intoarce timpul inapoi.As da cartile pe masa cat mai repede cu ea.Acum nu mai suntem asa bune prietene.Ne ducem dorul. dar avem retineri amandoua.