| pisoipisipisi a întrebat:

Am o mare problema...prietena mea cea mai buna este intr-o problema in care numai eu o pot ajuta! Ea este indragostita de un baiat cu care a mai fost impreuna mai de mult dar s-au despartit, iar acum el place pe alta fata. Prietena mea este distrusa si nu stiu cum o pot ajuta. Ea isi doreste sa il recucereasca din nou dar nu stie cum...va rog daca aveti un plan cum il poate recucerii pe acel baiat va voi ramane vesnic recunoscatoare! Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Loredana96 a răspuns:

Buna,Daca ii place de alta fata nu ar trebui sa se bage intre ei, pentru ca nici ei nu i-ar placea daca o fata s-ar baga in relatia ei cu vreun baiat.Eu cred ca aici nu ai tu cu ce sa o ajuti, decit sa ii fii alaturi sa ii faci cunostinta cu alti baieti care crezi ca ei i-ar placea.Si sa o ajuti sa il uite, pentru ca chiar daca va mai fi impreuna cu acel baiat nu va fi o relatie de lunga durata si atunci va suferi mai mult ca acumhappy

| alinamatei12ab34cd a răspuns:

R1: eu m-as cupla cu altul si m-as preface ca tot ce face noul meu prieten e mai tare decat ce facea el
R2: nu stiu
R3: mi-as pune silicoane
R4: l-as baga in ma-sa
R5:as fi eu insami, daca nu ma place inseamna ca nu ne potrivim

| MishikiCrisy a răspuns (pentru alinamatei12ab34cd):

Ai niste raspunsuri foarte bune, dar si niste raspunsuri cem dau fiori. tongue