Buna broOonetsSsyka1
Eram si eu in aceiasi situatie ca tine. Pana acum 2 zile.
Am iesit acu 2 zile afara de la ora 5 -8 si a inceput sa se ingrijoreze ca sunt la ora asta afara ca sunt cu un baiat ca il insel si de astea si de fapt eu eram cu o fata.
M-am enervat destul de tara pentru ca a fost prima data cand am iesit si eu vara asta afara si am stat 3 ore. din acelasi motiv ca nu ma lasa ca era prea gelos.I-am explicat ca nu am cum sa-l insel ca dupa 1 an jumate nu as avea cum sa fac asta.In inima mea esti doar tu si asa vei ramane pana in oct cand vii acasa.Cand vei veni o sa vezi ca am stat cuminte si nu te-am inselat.
Aveam lacrimi in ochi si nu mai puteam eram toata fiarta de nervi.
Dupa ce i-am zis asta si l-am asigurat ca el e singuru baiat din inima mea si asa va ramane mult timp.S-a linistit si si-a dat seama de greseala.
Ar trebui sa ii spui si u acest lucru si ai sa vezi ca am avut dreptate. Mi-as dori sa-mi lasi un mesaj si sa-mi spui ce ai rezolvat.
El e gelos pe tine ca nu e alaturi de tine si ii e frica sa nu te piarda
Spune-i ce simti cu adevarat adica spune-i ca il iubesti si ca nu l-ai insela si spune-i ca trebuie sa aiba incredere incredere in tine.Pe bune acum nu poti sa stai inchisa in casa...adica totusi e si el prea gelos.
Si sa stii ca o relatie se bazeaza pe incredere in proportie de 80% intr-o relatie e importanta increderea.
Din partea mea ai o bulina rosie pentru ca ti-ai cerut scuze ca ai scris cu greseli. Tot datorita faptului ca ti-ai cerut scuze o sa incerc sa te ajut spunandu- ti ca TU esti cea mai in masura sa gasesti cuvintele potrivite pentru a-i explica "problema" ta; la urma urmei, tu il cunosti de 1 an si jumatate; ai incredere in tine si o sa reusesti! Succes!
Nu vorbe, ci fapte. Demonstreazai ca poate avea incredere in tine, desi sincera sa fiu intr-un an jumatate ar cam fi trebuit sa-si dea seama de chestia asta.